БФС със становище относно скандала на "Герена"

23:41
БФС със становище относно скандала на "Герена"
"Във връзка с инцидентите довели до прекратяването на двубоя между Левски и Литекс от 20-тия кръг на "А" ПФГ, Българският футболен съюз уверява обществеността, че в най-кратки срокове случилото се на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде внимателно разгледано от съответните комисии.

Отговорните лица за скандалната развръзка ще бъдат наказани според Дисциплинарния правилник. Българският футболен съюз изразява съжалението си от възникналите скандални действия, довели до грозните финални сцени на срещата и напомня, че всеки един клуб трябва да носи отговорност за решенията си, както на терена така и извън него", пише в официалната страница на БФС.

Както е известно, спортният директор на Литекс Стойчо Стоилов прекрати срещата в 45-ата минута, след като извади своите играчи недоволен от съдийството на Георги Йорданов.

Това се случи при резултат 1:0 за оранжевите, които получиха два червени картони и бе отсъдена дузпа на сините в последната минута на първата част.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rumbaki
13.12.2015 09:49

Лошото е ,че не само този мач показа за цялостната гнилост в нашия футбол,спорт като цяло и политика.Всичко това е свързано и трябват да се проведат драстични промени в държавата .

kapitana123
13.12.2015 00:05

Както казва Ст. Стоев - съдията не допусна грешки (абсолютно точно и навреме изпълни поръчката). Това което се случва в българския "футбол" си е гавра с труп *sad*