Живко Миланов подписва с АПОЕЛ Никозия

10:36
Живко Миланов подписва с АПОЕЛ Никозия
Левски не успя да задържи на­ционала Живко Миланов в от­бора за пролетния полусезон. Десният бек почти сигурно ще продължи кариерата си в Ки­пър. Вчера той пристигна на Острова на Афродита, за да премине медицински прегледи и да води заключителни прегово­ри с местния шампион АПОЕЛ Никозия, съобщава "Тема Спорт".

Новината бе потвър­дена от водещите спортни из­дания в Кипър. Според тях трансферът на 31-годишния футболист може да се счита за сигурен и той вече е обявяван за първото ново попълнение на АПОЕЛ. Миланов е бил и под но­мер едно в списъка на треньора Тимур Кецбая за подсилване на десния фланг на отбраната.

Кецбая, който през лятото бе вариант за наставник на Лудо­горец, пое тима, след като АПОЕЛ не успя да влезе в групи­те на Шампионската лига - бе елиминиран от Астана на Ста­нимир Стоилов. В момента част от кипърския гранд е бившият играч на Лудогорец Гийерме Шоко. Именно той може да бъде конкуренция на Живко за десен бек.

31-годишният Миланов се за­върна на „Герена" през септем­ври. Той се съгласи да помогне на сините и срещу малка запла­та подписа краткосрочен кон­тракт - до 31 декември 2015 го­дина. Юношата на клуба внесе голяма стабилност в играта на отбора и позволи на треньора Стойчо Стоев да ползва Роман Прохазка като десен халф.

Лев­ски му предложи да удължи кон­тракта срещу много по-добро възнаграждение. Явно е обаче, че офертата от Кипър е неколкократно по-висока. Ако не се стигне до трансфер в АПОЕЛ, то пред Миланов има няколко варианта за продължаване на кариерата в Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
14.12.2015 21:51

като цяло впечатленията от играта му в този престой в Левски са доста добри но си мисля, че може да успеем да намерим някой по - млад и класен играч.

aquakarizma
14.12.2015 19:13

хайде ЛИСТОПАДА започва-кой ще е следвашият?

Chelsea86
14.12.2015 13:43

Е, то беше ясно, че ще напусне. Последните мачове доста пробиви и голове станаха от неговата зона. Явно беше започнал да мисли повече за "трансфера" в Апоел и не се напрягаше. Все пак да му пожелаем успех. *beer*

sliva90
14.12.2015 17:25

напълно вярно. В срещите с БЕРОЕ и ПИРИН за гола в нашата врата МИЛАНОВ е виновен .С ЛИТЕКС за купата в ЛОВЕЧ първият гол също не можа да покрие играча който пази

j_mourinho
14.12.2015 11:09

И Миланов вижда на къде вървят нещата.Няма смисъл да си губи времето в загубен отбор.На първо място...Гонзовицата да се маха, защото нищо не върши в отбора.

sundza
14.12.2015 15:30

Лошото е, че е убеден и си вярва, че върши. А и с дружбата си с Тонев така се е бетонирал, че няма поместване от там го виждам като следващия Батков на Герена.

crazy_rabbit
14.12.2015 11:16

Напротив - върши много ! Съсипва го...