Гуардиола решава за Байерн до седмица

08:25
Гуардиола решава за Байерн до седмица
Треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола отказа да коментира въпроса за бъдещето си и обеща да направи това следващата седмица, когато ще е решил окончателно въпроса. Испанският специалист каза това след домакинската победа над Дармщат 98 с 1:0 снощи в мач от 1/8 финалите на Купата на Германия. Действащото споразумение на Гуардиола с Байерн изтича в края на сезона.

"В момента нямам отговор, ще взема решение следващата седмица. Тогава ще има яснота по въпроса", обяви Гуардиола в ефира на "ARD". Главен кандидат за неговия подпис е Манчестър Сити, който в момента е воден от Мануел Пелегрини. Относно Байерн, Гуардиола отново повтори, че ситуацията с много контузени играчи се явява голям проблем и изрази надежда, че след зимната пауза тази неприятност няма да я има.

"Гордея се с отбора си. В последно време ние играем с 13-14 футболисти. Срещу Дармщат изиграхме добро първо полувреме, особено в началните минути. Много съм доволен. Да бъда треньор на тези футболисти е голяма чест. Надявам се, че контузените играчи ще се върнат в строя след зимната пауза".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация