Суарес: Искаме да докажем, че сме най-добрият отбор

10:19
Суарес: Искаме да докажем, че сме най-добрият отбор
Нападателят на Барселона Луис Суарес сподели, че въпреки изключително успешната 2015 година за клуба, "синьо-червените" продължават да са гладни за нови успехи. След трофеите в Шампионската лига, Примера дивисион, Купата на Краля и Суперкупата на Европа, вчера каталунците добавиха във витрината си и титлата от Световното клубно първенство.
 
„След такъв успех, представянето на повечето отбори тръгва надолу. Ние обаче трябва да направим всичко възможно, за да избегнем това. Нашата цел е да продължаваме да печелим титли и да покажем на всички, че сме най-добрият отбор в света.
 
Уругвайският национал коментира и представянето на двамата си партньори в атака – Лионел Меси и Неймар. Триото на Барса вече има на сметката си 134 гола през 2015, повече от целия отбор на Реал Мадрид. „Това са двамата най-добри играчи в момента. Когато играеш с тях знаеш, че винаги ще получиш шанс да реализираш”, допълни Суарес. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

catalan
21.12.2015 12:42

Суарез и Неймар са страхотни, много хубаво ,че имаме такива играчи, да не пада всичката тежест върху Меси, той няма как да поддържа невероятното си ниво постоянно.