Немски медии твърдят, че Шумахер е проходил

12:50
Немски медии твърдят, че Шумахер е проходил
Немското списание "Bunte" създаде хаос около информацията за състоянието на Михаел Шумахер, след като публикува на първата си страница днес новина, че бившият световен шампион във Формула 1 е проходил. Дългогодишната мениджърка на Шумахер - Забине Кем, бързо опроверга информацията и обвини изданието в "безотговорност".

Скандалът се разразява само дни преди втората годишнина от трагични инцидент с германеца във френските Алпи. На първата си страница списанието публикува снимка на Шумахер с текст "Той може да ходи отново".

По-нататък в статията се казва, че Шумахер е много отслабнал, но прави леки стъпи с помощта на сестра и може да мърда леко едната си ръка. Скоро след това Забине Кем официално опроверга информацията.

"Подобни спекулации, са безотговорни. Като се има предвид сериозността на състоянието на Михаел, личното му пространство е много важно за него. За съжаление, по този начин се дава нереална надежда на много хора", заяви Кем.

От "Bunte" отговориха, че застават зад публикувания материал и нямат намерение да изтеглят тиража на списанието от щандовете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
22.12.2015 22:24

Това е хубаво млад човек е и препечелил добре от спорта...оттегли се достойно...сега и така трябва да си живее.Дълъг живот и добро здраве му желая!!!