Капело шокира Англия

12:09
Капело шокира Англия
Фабио Капело шокира Англия, като заяви, че ще напусне треньорския пост след Световната Купа през 2010 г.

Мениджърът изненада шефовете на ФА заявявайки, че ще се оттегли от футбола след оставащите му 2 години от 4-годишния договор.

Капело каза: "Моята смяна приключва с Англия. Работата ми на терена завършва с английския опит."

Попитан дали ще се оттегли след Световното първенство в ЮАР италианецът отговори:
"Това е сигурно."

Капело каза на репортерите, че иска да изведе 3-те Лъва сред най-добрите три в света в Южна Африка, но се оплака от липсата на талант сред играчите, които са на разположение и каза, че има по-трудна задача от тази на италианския треньор Марчело Липи.

"Моето положение е по-лошо от това на Липи", добави той. "В Премиер Лигата само 35% от играчите са англичани, докато в Италия местните са 72%."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazyfreak
26.07.2008 23:26

щом треньор като Капело казва,че няма таланти значи няма.То и не е голяма изненада от водещите отбори само Манчестър Юнайтед има повече англичани.В Арсенал,Ливърпул и Челси англичаните се броят на пръсти.англичани има в по-слабите и посредствени отбори,но там израстването им става трудно.Все пак съм сигурен,че Англия ще се представи много силно на световното,но не заради играчите,които има,а заради треньора.

roommen
26.07.2008 14:08

Абсолютни глупости според мен ,в Англия има предостатъчно талантливи футболисти или ще ме убедите ,че няма как да се намерят 22 стойностни играчи .По скоро незадоволителните резултати на националният английски отбор са в следствие на морала на спортистите.Защото те са едни високоплатени , надменни , високомерни и разглезени лигльовци или поне по голямата част от тях .Смятат че са по велика нация от всички останали и това ги съсипва на терена .Първенството им е силно, защото е съставено предимно от чужденци .

screama
26.07.2008 12:18

ами като няма нови таланти да вика по-стари.Бекъм ще се навие