Зидан: Имаме отбор, който може да спечели титлата

12:21
Зидан: Имаме отбор, който може да спечели титлата
Новият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан е уверен, че отборът е способен да завоюва титлата в Примереа този сезон. В разговор с играчите французинът ги е помолил да повярват истински в това.

"Моля ви да бъдете уверени в силите си. Трябва да бъдем сплотени, тъй като представяме Реал. Имаме отбор, който може да спечели титлата. А вратите на моя кабинет винаги ще бъдат отворени за вас", е казал Зидан.

Той замени на кормилото на Белия балет Рафаел Бенитес, уволнен заради незадоволителните резултати. Зидан също така е заявил, че не смята да се разделя с Иско, който е важен играч за него, както и Хамес Родригес.

"Те са забележителни футболисти и ще играят важна роля в отбора", цитира "Марка" думите на Зизу. За Иско се говори, че е желан от Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
06.01.2016 17:06

Зидан е заобиколен от цял състав специалисти,които ще му помагат,за да натрупа още опит.Самото му присъствие на терена ще доведе максимума на футболистите.

mitko1010
06.01.2016 14:41

Това е треньор, който познава голяма част от играчите и техните качества. Ако Бенитес беше останал, имаше голяма вероятност да се разделим с Иско и Хамес Родригес- все играчи от ,, фундаментално'' значение. Докато Бенитес беше в клуба, на пресконференциите почти винаги казваше тази дума. *confused* Казваше, че има много играчи в клуба, които за него са от ,, фундаментално значение'', но в същото време не даваше игрови минути на сериозни момчета като Иско и Хамес Родригес. Та те са бъдещето на този велик клуб, а за малко да ги изтървем под ръководството на този треньор, който с действията си показваше голямата си беззащитност и скрита неопитност. *thumb_down* *thinking* Сигурен съм, че Зидан ще ги използва много често. И двамата футболисти са играчи с поглед отвисоко- имат изграден свой собствен стил, който се припокрива с този на останалите и ги допълва. *smile* Техният принос отсега нататък ще бъде изключително голям. Датата е близо.. 9 януари. Срещу Депортиво Ла Коруня.. На нашия стадион.. Ще е първият мач на Зидан начело на клуба. Всъщност, и сезонът за нас завършва с мач на техния стадион.. *cool* *cool*