Хицфелд за назначението на Зидан: Лудо решение

17:32
Хицфелд за назначението на Зидан: Лудо решение
Бившият наставник на Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен Отмар Хитцфелд нарече "компрометираща стъпка" назначаването на Зинедин Зидан за треньор на Реал Мадрид.

Според Хицфелд, 43-годишният французин не е готов да работи с такъв отбор.

"Това ход е безсмислен, това е лудо решение", коментира Хитцфелд.

"Зидан няма необходимия треньорски опит, той е набрал такъв в качеството на играч. За Зизу това е като игра на лотария", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
06.01.2016 21:11

Без да съм го видял със сигурност такива писания е имало и за Енрике, и за Гуардиолаи за много други стартирали кариера директно в голям отбор. За старите динозаври като Хицфелд това е непонятно и граничещо с лудост просто защото по тяхно време е трябвало да минеш през куп отборчета, докато станеш треньор на някой гранд. Кое е по-редно е трудно вече да се докаже най-малко поради резултатите на двамата споменати по-горе.

sdw
06.01.2016 20:11

Беше ясно,че куп "специалисти" ще започнат да говорят за Зидан,че няма опит.

sdw
07.01.2016 00:16

Виж момче,явно не си ми разбрал контекста.Имам предвид под "специалисти" не някои шано-специалисти,както си ме разбрал,а като цяло всички специалисти.И говоря за наистина специалисти.Хора,които си изкарват хляба от това веднага биха се нахвърлили върху "заека" Зидан,само защото няма опит.Дано си ме разбрал.Нямах предвид да омаловажа качествата на когото и да е специалист.Просто се държат като малки деца,само защото има някой "заек" в техния бранш.

Notlike
06.01.2016 22:21

Голям разбирач си, щом слагаш Хицфелд в графата "специалисти". За мен треньори като Гуардиола и Енрике все още не са еталон за световна класа. Когато поемат обикновени отбори и ги направят ГРАНДОВЕ, тогава ще ги призная. За мен най-добрите в занаята са Клоп и Симеоне /не включвам старата школа/.