Марадона разкритикува Меси

13:47
Марадона разкритикува Меси
Аржентинската футболна легенда Диего Марадона смята, че на сънародника му Лионел Меси липсва известна доза характер и това е една от причините той да не може да се разгърне изцяло като лидер в своя отбор.

"Меси трябва да прояви малко повече характер и аз смятам, че това е моментът, в който той може да покаже, че вече е пораснал", каза Марадона пред испанските медии.

Както е известно младият аржентинец е обявен за наследник на най-добрия аржентински футболист в националния отбор на южноамериканската страна.

Бившият футболист на Наполи разкритикува своя сънародник и по въпроса за Олимпийските игри. Барселона се опитва да спре Меси да играе за Аржентина в Пекин, а "гаучосите" държат футболистa да бъде освободен от лагера на "каталунцитe", които пък искат да го използват в срещите от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Факт е, че той трябва да вземе решението сам. Според мен обаче, Олимпиадата е страхотна възможност за всеки един футболист и ако аз бях на негово място, със сигурност щях да бъда с националния отбор", коментира Диего Марадона.

В лагера на Аржентина са обнадеждени и от скорошното изказване на президента на ФИФА Сеп Блатер, който заяви, че клубовете, които не пуснат свои играчи за олимпийския турнир, ще бъдат глобени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация