Велев показа изхода на десет играчи

14:57
Велев показа изхода на десет играчи
Монтана се разделя с трима футболисти, подписва договор с нови трима и ще даде още един шанс на двама от дошлите на проби чужденци. Това стана ясно след проведената днес тренировка. Заради обилния снеговалеж старши треньорът Емил Велев-Кокала бе принуден да се откаже от планираната двустранна игра и вкара отбора в зала „Огоста”. Веднага след нейния край Велев обяви, че няма да разчита на полузащитниците Йордан Тодоров-Паро и Янко Ангелов и на нападателя Александър Киров. Тримата ще разтрогнат договора си с клуба по взаимно съгласие.

От стадион „Огоста” си тръгват и 7 от дошлите на проби 9 футболисти. Наставникът на монтанци ще даде още един шанс само на 21-годишния алжирски полузащитник Надил Ежевани и на 25-годишния таран от Кот д’Ивоар Ачили Анани. Двамата ще заминат с отбора на лагера в Турция (20 януари-5 февруари) и там ще трябва да се доказват.

Както се и очакваше договор с Монтана за 1,5 години подписа 32-годишният нападател Иван Стоянов. Крилото Цветан Варсанов пък парафира с клуба за две години. За същия период от време с Монтана се обвърза и защитникът Раиф Мурадов. Той бе титуляр при спечелената промоция за „А” група, но след това бе освободен. През есента Мурадов и Варсанов играха за Ботев (Враца).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация