Гонзо: Имаме огромен шанс да отстраним Дебрецен

14:22
Гонзо: Имаме огромен шанс да отстраним Дебрецен
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че е доволен от жребия на Левски в Шампионската лига. Гонзо изрази увереност, че "сините" имат огромни шансове срещу Дебрецен, но въпреки това в отбора все още има някои слабости, които трябва да се отстранят.

"Това, че гостуваме във втория мач не ме притеснява. Левски играе силно и извън София, доказахме го в Баку. Няма притеснение в нас, ще се стремим да вземем добър резултат в София, смятам, че имаме голям шанс да победим унгарския тим", коментира Георги Иванов веднага след жребия.

"Според мен отборът на Левски притежава отличен състав и на този етап аз и треньорът няма да искаме привличането на нови футболисти", заяви още Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kazak
07.08.2009 16:32

Според Гонзо няма нужда от нови играчи а от Рабех имат ли нужда че искат да го продават? *wonder* Все едно слушам оня мазник с мустака патков *stop* *sick*

kobrata_kz
07.08.2009 14:47

ае първо нека да влезнем след това да пишем дали ще берем срам дали ще играем добре или зле защото няма лесни противници *wink*

DrunkMaster
07.08.2009 14:24

Бе кво сте го лапнали тоя нападател не мога да разбера.Имаме Гошо Христов, Дениран, Йовов, Цачев.Мисля че ако успеем да влезем ще се представим по добре (аз лично мисля и твърда, че и миналия път играхме и се представихме добре срещу шампионите на испания, англия и германия).Сега едва ли ще се паднем пак с шампионите на 3-те държави, така че мисля, че ще се представим на добро ниво, стига само да се класираме.
прогноза:
ЛЕВСКИ - дебрецен - 2:0 и дебрецен-ЛЕВСКИ-0:1

TigerJK
07.08.2009 13:58

ако Барса пак дойдат в БГ ще им пишат една четворка, минимум *joking*

lubo_krika
07.08.2009 13:45

А какво стана с новия нападател?С този отбор можем да отстраним Дебрецен.А по-нататък какво,пак ще берем срам ли?