Байерн уволнява Гуардиола при неуспех срещу Ювентус

11:56
Байерн уволнява Гуардиола при неуспех срещу Ювентус
Хосеп Гуардиола ще трябва да напусне предсрочно Байерн Мюнхен, ако отборът му не преодолее Ювентус в 1/8-финалите на Шампионската лига.

Ръководството на баварците е готово да предприеме тази стъпка, след като останаха много недоволни от публичното обявяване на договора между испанеца и Манчестър Сити в един от най-решаващите моменти за германския тим този сезон.

Мачовете между Байерн и Юве ще се играят на 23 февруари в Торино и на 16 март в Мюнхен. В началото на февруари Манчестър Сити обяви, че са подписали с Гуардиола за три години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
11.03.2016 20:26

Също така искам да добавя, че и паузата е прекалено кратка и играчите нямат нужното време да превъзмогнат натрупалата се в тях умора. Забележете, че ако не от втория пореден, то от третият мач в отбора от предишните 11 титуляра поне 4 са заменени, понякога дори 5-6. С толкова промени ти сменяш половината си отбор. Докато повечето топ-клубове визирам Барселона най-вече правят смени на титулярните 11 само при контузия. т.е. те са прекалено обиграни и това им дава много по-голямо предимство. Но ако имат и те като Арсенал по 11 контузени едва ли ще поддържат това ниво било то в Испания или в Европа.

Addicted92
11.03.2016 20:22

В Премиършип разликата я правят така наречените "средняци", просто конкуренцията е прекалено голяма. Ако изключим Лестър, които този сезон определено са изненада има 6 други отбора, които могат да спечелят титлата. Това са Ман Юнайтед, Ман Сити, Ливърпуул, Арсенал, Челси, Тотнъм. Докато в Германия е ясно, че това е или Байрен или Борусия, макар и вторите да изнемогват последните няколко години. В Испания това са не два отбора както са в Германия а три от скоро. Атлетико Мадрид, Реал Мадрид, Барселона !
Всички тези отбори са много над средното ниво в съответните първенства в Германия и Испания.
Истина е, че английските отбори последните години са пълна пародия на футбола в Европа, но това според мен се дължи на умората в играчите и честите контузии. Според мен Барселона, Реал и Байрен ако са в премиършип ще имат поне по 7 загуби, не говорим за равенства. Да видим тогава дали ще бият с по 7:1 или 9:2. Такива филми ще има разбира се, но по рядко. Просто в премиършип както вече казах футбола е много по-агресивен, по-твърдо се влизат в единоборствата, следователно повече контузии и по-голями проблеми за всички отбори. Атмосферните условия в Англия също не влияят добре на много играчи. Диего Форлан, Радамел Фалкао, Анхел ди Мария са живите примери за това. Просто това първенство не е за всеки

Nelly_Lazio
15.02.2016 00:25

чак сега ли доказания некадърник тики така майката си трака

sksw
15.02.2016 00:07

До коментар [@comment 1874283] от [@user kolio_vg]:

Да ама Дортмунд направиха смешни Реал преди няколко години, включително и на реванша в Германия в годината в която Реал взеха 10-тата. Нищо и никаквите Леверкузен този сезон доста ви озориха в единия мач (Барса), а Шалкето миналия сезон доста озори Реал. Волфсбург пък сгърчи великия Юнайтед. Дали е само Байерн разбирачо ? Ти ми кажи освен Реал и Барса и тук там Атлетико, другите какво правят ? Ти знаеш ли, че ако Байерн хване вашия 4-ти или 5-ти тим в Испания ще го размаже от бой.. Да не говорим, че прехвалените ви Барса и Реал са сили, само и единствено заради трансферните си политики и това да дават безбожно много пари за най-доброто на пазара. Иначе няма да могат да стъпят и на малкия пръст на Байерн и другите топ тимове. В Англия същата работа, да не говорим че в момента английските тимове са пълна пародия.

night_wolf1984
15.02.2016 13:05

To пък байерн не дава една камара с пари за най доброто ...нали?

IvailoGeorgiev
14.02.2016 22:36

Вечният спор... ок аз имам свое мнение по въпроса и ще го изразя. Байерн нямат конкуренция, Реал и Барса също и ще им е било трудно да са шампиони в Англия. Аз пък ще ви кажа, че ще са и то всяка година според мен. Да, няма да са с преднина 15 20 точки, но ще я спечелят, защото се замислете - дали малките отбори играят кой знае колко настървено, или просто ''големите'' отбори в Англия са непостоянни и слаби и този сезон отново го потвърждават. Не можете да ме убедите, че Юнайтед с играчи като Рунката, Швайни Ерера, Мата, па да не говорим за Де Хеа и куп други доста класни играчи не можеха да си натупат Съндърланд. Да, ама те излязоха агресивно, играха много нахъсано. Ок, но именно това носи провалите на англичаните в Европа - не защото имат слаби индивидуалности, а защото са непостоянни и докато не спрат да се оправдават, че им излизали, като че ли се борят за живота си, ще са на т'ва дередже. Мога да се хвана на бас айде не 100 ама поне 95 % от случаите Барса, Реал, Псж, Байерн и т.н ще разбият средняците и то ще ядат страшен бой. Лестър играят хубаво. Така е и не може да се отрече, но главната причина да са толкова високо в класирането , е че английските отбори са слаби в момента. Пак повтарям - това е лично мое мнение и не целя да обидя никого...

kolio_vg
14.02.2016 15:33

Според мен проблема на Байерн не е в Гуардиола. Проблема е,че тая пасмина лигльовци,са свикнали на лесното в Германия и в ШЛ обичат всеки да им се клани и да им ляга. Сигурен съм,че мача в Италия,Юве ще го спечелят. На Байерн проблема е в застаряващия отбор.

jean11
14.02.2016 19:28

ти не си добре момко,прегледай се!

Rezors
14.02.2016 17:40

Не искам да почваме тоя малоумен спор,но и в Испания Реал и Барса нямат никаква конкуренция и само моментните избухвания на някои отбори ги поставя под напрежение. Тип Атлетико Мадрид. Мое мнение. *smile*

kolio_vg
14.02.2016 17:01

Ма те винаги са били такива. Робен,Рибери,Нойер са си лигли от едно време,преди Гуардиола. 100 пъти ходиха на финал 1 път го зимаха и ги изкараха машини. Каквото и да ми говорите,за мен Байерн е моментен отбор,приимуществото им е,че сериозни мачове имат в ШЛ. Немското е толкова спрело,че там конкуренция нямат.

El_Fenomeno_9
14.02.2016 16:32

И кой според тебе е виновен че пасмината в Байерн са лигльовци ??? Кой ги наблъска тия латиноси ??? Къде изчезна желязната немска дисциплина ??? Много ми е смешно как фенове на Барса защитават по какъв ли не начин Гуардиола , при очевадни грешки на "спеца" ... Не бива да защитаваш постъпките на някого в каквато и да е сфера само по това , че ти е по - симпатичен или , защото някой друг не ти е толкова , точно обратното - самокритичността е най - висшето качество за осъзнаване на света

WDale
14.02.2016 13:47

То това е напълно логично. На тях треньор им трябва за ШЛ, тя бундеслигата и без треньор се печели, ако си Байерн. Предвид, че така и така този човек няма да е с футболистите през слевдащия сезон, всяка всяка спечелена седмица (че тук става въпрос даже за 2-3 месеца) с нов треньор, който да работи с играчите е плюс за догодина.

pesholudiq
14.02.2016 12:06

Нищо няма да загубят... Даже ако вземат Анчелотката предсрочно могат само да спечелят. *thumb_up*

sksw
15.02.2016 00:12

Ако Байерн играеше в Англия, първенството вече щеше да е СВЪРШИЛО *smile* Щом Байерн победи 5:1 според мен най-постоянния тим този сезон, а именно Арсенал.. Представи си какво ще се случи с останалите топ тимчета, да не говорим за по-слабите отбори. Гарантирам ти, че в момента в Германия са най-силните тимове като цяло. В Испания освен Барса и Реал, тук там Атлетико друг по-постоянен тим почти няма. В Англия няма нито един постоянен тим в момента. Байерн просто е класа над всички, затова бие всеки по пътя си. Не че немските тимове са слаби, просто Байерн е много силен. И както виждате в последните години прави баскетболни резултати на редица топ тимове, в това число и Барса преди 3 години. Ако за момент изключите Байерн от представите си и гледате само другите тимове в Германия, ще разберете много неща. И статистически в последните 20 години доста повече тимове немски са побеждавали Байерн, отколкото да речем испански са побеждавали Барса и Реал (които са спечелили в този период 99% от титлите в Испания) и повече отколкото английски са побеждавали Юнайтед да речем в Англия.

lazera0
14.02.2016 16:39

Те Лестър ще я спечелят, пък да не говорим за Байерн

j_mourinho
14.02.2016 15:21

Е то всеки би могъл да спечели ВЛ, погледни пресния пример Лестър.Друго е да го направиш.В първенствата се иска постоянство.Не е като в ШЛ да зависиш от 1-2 мача и хайде продължаваш напред.Точно в Англия, Байерн не ги виждам.

WDale
14.02.2016 13:51

Има разлика между "биха могли" и "щяха да са шампиони". Едното ги поставя като претендент (то претенденти са още 5 отбора), другото е изразяване на сигурност. А за сигурост... няма как да си сигурен, щото никой не може да каже дали половината лига няма да се нагоди срещу стила им, а малките отборчета да им счупят половината стъклени играчи тип Робен за има-няма 5 мача.

WDale
14.02.2016 13:48

Пробвай пак. Според собствените ти думи е тъкмо обратното. Ако спечелиш феврури си добър треньор, ако спечелиш през март - слаб.

Daley_Blind
14.02.2016 13:24

Байерн имат доста класен състав, и според мен биха могли да спечелят ВЛ.

j_mourinho
14.02.2016 13:17

Много ми е интересно как знаете, дали Байерн могат да вземат Висшата Лига.Все едно да кажеш, че Барселона, ПСЖ или Ювентус ще спечелят ВЛ, ако играят в Англия.Аз пък залагам, че Байерн няма да я спечелят.

Daley_Blind
14.02.2016 13:10

Ако Байерн играеха във ВЛ, пак щяха да са шампиони, но със сигурност нямаше да я спечелят още януари с разлика от 25т. пред 2-я в класирането, а също така нямаше да бият наред с по 6-7 гола на ходом.

night_wolf1984
14.02.2016 12:31

неското първенство изобщо не е слабо......виж само колко отбора се борят за класиране в ЕКТ *smile* А и байерн,ако беше в Англия щеше да маже също наред *smile*

Amateur1878
14.02.2016 12:24

Е то понеже да спечелиш Бундеслигата с Байерн е голямото предизвикателство... Залозите там са дали Байерн ще са шампиони официално февруари или март месец. Ако е февруари - значи си слаб треньор.

simeon_1994
14.02.2016 12:11

Какво да спечелят толкова,Бундеслигата? Те ще я спечелят така или иначе,няма смисъл да го уволняват,пък и доста се съмнявам Байерн да не спечели.Всички знаем,че футболът е проста игра - 22 души на терена,1 топка,90 минути и накрая печелят германците *lol*