Спортист Своге с 1 500 000 лева бюджет

16:48
Спортист Своге с 1 500 000 лева бюджет
Президентът на новака в "А" футболната ни група Спортист Своге Христо Димитров заяви, че е осигурен бюджет около 1 500 000 лева за предстоящия сезон.

"Имаме идея стадиона да се кръсти "Чавдар Цветков", но това решение трябва да се вземе от общинския съвет. Преди години имаше едно предложение, но такова решение още няма. Надявам се в скоро време общината да реши този въпрос, защото Чавдар е една легенда на клуба и на българския футбол. Мисля, че за третия мач срещу ЦСКА ще имате всички удоволствието да видите едно прекрасно съоръжение, като стадион и терен за този град. Нашата школа работи добре. Имаме подготвителна група. Имаме добри треньори в ДЮШ. Нашата цел е за в бъдеще да произвеждаме наши футболисти. В момента взехме шест преотстъпени играчи, защото времето ни е много малко за по-сериозна селекция. Смятам, че сме подсигурили бюджет с който да издържим сезона. Не смятам, че ни е тежка програмата. Дори аз предпочитам да играем първо с по-силните отбори, отколкото с по-слабите", каза Христо Димитров.

"За целия град е голяма гордост, че отбора е в "А" група. Но за съжаление не можем първия мач да го играем пред наша публика. Капацитетът на стадиона ще бъде за 3 000 зрители. Имаме отделен сектор на гостите, който е обезопасен по всички изисквания на лицензионната комисия. Пътя до стадиона се разшири, обезопаси. Входът за агитката на гостуващия отбор е съвсем друг и няма да имат достъп до нашите фенове. Ремонтът ни излезе на стойност 200 000 лева, а бюджета за предстоящия сезон на клуба е около 1 500 000 лева. Жалко е, че навсякъде ни свързват с шоколадите, но шоколадената фабрика засега не откликва на молбите ни да ни станат спонсор", сподели още босът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация