Мъри: БАТЕ е доста приемлив съперник

15:26
Мъри: БАТЕ е доста приемлив съперник
Старши-треньорът на Литекс Станимир Стоилов сподели, че е доволен от жребия на своя отбор в турнира за Лига Европа. Стоилов е на мнение, че БАТЕ Борисов е много приемлив съперник в сравнение с другите отбори, които можеха да се паднат на ловчанлии.

"Трябва да играем добре, да победим и да влезем в групите. За мен това е добър жребий, тъй като можеха да ни се паднат и по-тежки отбори. Не се интересувам какво е станало миналата година в мачовете на Левски с този отбор. Аз ще направя всичко възможно, за да отстраня белорусите.", сподели Стоилов.

Специалистът също така даде мнението си около ситуацията за мача на неговия тим с Левски от А група. Както е известно "сините" играят първия си мач с Дебрецен в сряда, след това по програма гостуват във вторник, а в промеждутъка трябва да играят шампионатен мач с "оранжевите". Литекс пък от своя страна, гостува на БАТЕ в четвъртък и единствената възможност за ловчанлии, е да срещнат "сините" в неделя, което е неприемливо за софиянци, които трябва два дни по-късно да гостуват в Будапеща.

"Няма проблеми да се отложи този двубой. Ще се срещнем с ръководството на "сините" и ще обсъдим ситуацията. Нямам намерение да правя спънки на никой, така че всичко скоро ще се изясни", обясни Мъри Стоилов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация