Пенев: Исках силен отбор, ще настоявам да домакинстваме на \"Армията\"

15:46
Пенев: Исках силен отбор, ще настоявам да домакинстваме на \"Армията\"
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че е доволен от жребия на "армейците", въпреки че те изтеглиха възможно най-тежкия съперник в лицето на Динамо Москва.

"Това е страхотен жребий за нас. Исках силен отбор, защото така момчетата няма да се притесняват от това, че може да се провалят срещу анонимници", коментира Пенев пред"Дарик".

„Ще има наш човек, който ще наблюдава домакинския мач в неделя на Динамо от руското първенство. Може би ние трябва да разузнаем повече съперник си, отколкото той нас. Вярвам, че имаме своите шансове да отстраним противника", допълни специалистът.

„Не мисля, че играчите ми ще бъдат притеснени. Ще са по-мотивирани отколкото срещу по-слаб съперник. Сигурен съм, че ще отсъства чувството на подценяване и отпускане, каквото се забеляза във втория мач с Дери Сити.

"Ще настоявам пред ръководството домакинството си да го играем на стадион "Българска армия". Много уважавам Мадона, нека тя си прави спектакъла на националния стадион, а ние на нашия", каза още Любослав Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

livpooll
08.08.2009 12:30

тоз е луд,цска падат и в двата мача с 0-3. *lol*

Lollipopp
07.08.2009 17:42

"Това е страхотен жребий за нас. Исках силен отбор, защото така момчетата няма да се притесняват от това, че може да се провалят срещу анонимници" - той си го казва сам - ще отпаднем *devil* въпроса е че поне и оправдание ще имат - отборът на Динамо Москва е бил по силният *smile* *joking*