Мадона прецаква ЦСКА

16:00
Мадона прецаква ЦСКА
Световно известната поп изпълнителка Мадона е напът да прецака ЦСКА. Причината за това е, че "армейците" няма как да приемат противника си в плейофите на Лига Европа Динамо Москва, защото стадион "Васил Левски" ще приюти желаещите да зърнат поп кралицата, която идва за концерт в България 27 август.

По жребий първата среща е на 20 август в Русия, а "червените" ще трябва да домакинстват на 27 същия месец. Това явно няма как да се случи и ще трябва домакинствата на двата отбора да се разменят. Изпълнителния директор на ЦСКА Венци Живков потвърди новината като заяви:

"Жребият е тежък за нас, тъй като Динамо е силен отбор и трябва да подходим максимално концентрирано. В момента съм на среща с представители на руския клуб и уточняваме нещата около двубоя. Ще разговарям с тях и ще опитам да разменим домакинствата и ние първо да домакинстваме, защото на 27 август има концерт на Мадона на Националния стадион "Васил Левски", заяви Живков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN
08.08.2009 10:35

Ей насран боклук ти най-добре да малчиш като не си от ЦСКА кво те интересува када ще се играе мача и кога. Или пак искаш да гледаш голям отбор какъфто вие до сега не сте побеждавали.
Спрафка: Има и по класни отбори от Динамо но Лефски не са побеждавали и от този ранг отбори. Е да Удине като играха с резервите. Излезнаха им Вердер Бремен си титулярите и им напълниха кошницата в софия. Викате за базата на ЦСКА. Ти кво право имаш да говориш на заще бази след като Берба Стойчков Марто Петров и още много други са тръгнали именно от ЦСКА а не от така наречрния отбор с най-добра база в България. Ако си гледал прескомференцията на Батков кога смени Велев(което аз смятам за напълно безсмислено) той сами каза, че се взимат играчи на роднини приятели и т.н.. Така, че моляти се не говори за бази и за школи. А пак за стадионите кво ще кажеш. ЦСКА няма лиценс а. Добре няма съгласен съм с теб. Ама май не си слушал че до понеделник сиг ще имаме лиценз.

Sagazvamy
07.08.2009 23:56

Хубаво е, че насрания си знае, че е насран

nasran_chorbar
07.08.2009 19:37

Коя е Мадона?!Ми тя е доста по-скъпа от цялото ви отборче със все футболисти,треньорски щаб и друга паплач+семействата им,всичките ви стадиони и бази и всички боклукчийски камиони на Титан и цялата ви публика.Е те тва е Мадона.

No_ConnectioN
07.08.2009 19:16

концерта е на 29 което означава наи малко 3 дни разлика къф е проблема или да и отложат концерта бах я ж гъза коя е тя?!

XFactor
07.08.2009 18:44

Няма шега срещу такъв съперник си беше предимство да си гост 1-вия мач, мадоня да не бърза с микрофоня ! *joking*

antany_73
07.08.2009 18:07

Ами така е като нямате стадион този на Левски поне отговаря на изискванията до плей-офите на шампионска лига. А на ЦСКА не отговаря на никакви. Ето кок във Дери играха на крива поляна с 3 метра денивилация. Ами така е в България не се отпускат пари за спорт и така ще баде. *sick*

Aeonflux
07.08.2009 16:07

"Стадионите са за футбол,а не за концерти!"