NBC: Райън Гигс поема Юнайтед след края на сезона

16:33
NBC: Райън Гигс поема Юнайтед след края на сезона
Твърденията за бъдещото назначение на Жозе Моуриньо на поста мениджър на Манчестър Юнайтед могат да се окажат напълно неверни, твърди телевизия NBC. Според слуховете от острова, най-близо до треньорския е пост е легендата Райън Гигс.

През последните седмици Луис ван Гаал на няколко пъти заяви, че не е чувал за преговори между Ед Уудуърд и Моуриньо, а в крайна сметка холандецът може и да се окаже прав. Той обаче едва ли ще се задържи на поста си, защото директорите в Юнайтед са впечатлени от работата на Гигс като асистент, както и като временен треньор през 2014 година, твърди пък вестник Индипендънт.

Информациите на двете медии бяха потвърдени и от анализ на вестник Мирър, който пише, че Гигс ще бъде назначен след последния мач на Юнайтед през сезона. Този мач ще бъде последен и за Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

razbira6tia
22.02.2016 10:57

Моу ще се върне,в интер ако манчини не вкара отбора в ШЛ.А за МЮ наи добрия вариант би бил някои британски мениджър поне според мен

Bitten
21.02.2016 22:34

А дано, ама не смея да се радвам отрано, че нали ги знаем островитянските медии как пишат колкото да изразходват дневната квота мастило. Ако няма да е Гигси поне да не е Мяу..

PAFICH
21.02.2016 21:47

Аз искам Раниери .. да ги стегне и нахъса .. Гигс ми е любимия футболист, но не е бил треньор и не се знае какво можем да очакваме от него.

karakuli
21.02.2016 23:40

Удари се през устата! Раниери за последните 15 години няма сериозен трофей със отборите, които е водел и ще добавя, че той е един от виновниците за контузията на Фалкао.

PAFICH
21.02.2016 21:46

MTV: Снуб Дог поема Манчестър Юнайтед след края на сезона ... как не им писна да си пишат глупости не знам ...

JayShinoda
21.02.2016 17:55

Аз като цяло миля, че цялата история с Моу е пълна измислица, в една публикация самия той твърдеше че не си е предлагал въобще услугите на Манчестър Юнайтед и всичко било ''лудост'', и сега щом Ван Гаал каза, че въобще не е чувал за преговори с моу...

bojkt
21.02.2016 17:36

това ще е най-хубавото нещо което могата да направят. Малко да се върнат към корените си и да спрат с тая грандоманщина тип Рела Мадрид. Има достатъчно млади и перспективни играчи в отбора, трябва им само някой нахъсан, жаден за успехи човек да ги ръководи...