Волфсбург започна новия сезон с 2:0 над Щутгарт

08:04
Волфсбург започна новия сезон с 2:0 над Щутгарт
Германският шампион Волфсбург започна по убедителен начин защитата на титлата си и победи Щутгарт с 2:0 у дома в първи мач от новия сезон в Бундеслигата.

Водени от новия си треньор Армин Фее, "вълците" бяха по-добрият отбор преди почивката, но въпреки това головите опасности пред вратата на "швабите" бяха рядкост.

В началото на второто полувреме гостите имаха две добри положения, след което Волфсбург взе инициативата. Така се стигна до 71-а минута, когато Звездан Мисимович изведе домакините напред. В 82-а минута един от дежурните голмайстори на "вълците" Графите вкара второто попадение в мача и затвърди успеха на своите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
12.08.2009 02:24

аз защо ли си мисля че и тази година Волфсбург ще станат шампиони *smile* като гледам как играят няма да имат много трудни мачове ... Само Волфсбург *thinking*

mengeme
08.08.2009 12:20

Волфсбург доказаха, че неслучайно са станали шампиони миналата година, добра игра показаха играчите на Армин Фее и заслужено взеха трите точки. Относно Щутгарт, отборът винаги започва слабо сезона и втората половина на сезона правят така да се нарече щурм към титлата. Снощи ясно се пролича, че още новите попълнения в отбора не са се сработили. Погребняк беше закотвен сам в атаката и много рядко получаваше помощ от Какао, Хлеб и компания, не липсваха и положенията, но 100% такова нямаше, така че треньорът на щутгартци има още много тежка работа!

Batigol87
08.08.2009 11:24

Браво на Волфсбург пак ще мачкат като домакини 16 победи и 1 равенсто миналия сезон много е жалко че Феликс Магат си тръгна невероятен специалист но важно е че всички основни играчи останаха *thumb_up* forza Wolfsburg