Вихрен се заяде с ЦСКА

16:58
Вихрен се заяде с ЦСКА
Ръководството на ФК Вихрен Сандански обяви, че до няколко дни ще внесе жалба до Българския Футболен Съюз срещу шампионите от ЦСКА. Причината е дълг от 100 хиляди евро, който от Борисовата градина не са изплатили по трансфера на Удоджи.

Плащанията на няколко пъти били отлагани и собственикът на Вихрен Коко Динев заяви, че ще прибегне до крайната мярка. Удоджи е на "Българска армия" от година и половина, като цялата сума по трансфера му не е превеждана.

При отнемането на лиценза на ЦСКА от Лицензионната комисия на БФС заявиха, че освен на държавните институции, клубът дължи пари и на Вихрен Сандански. Това значи, че ако до 4-ти август 31-кратните шампиони на България не платят задължението, футболната централа отново ще отнеме лиценза им и ще ги прати за участие във "В" група.

Както е известно 4-ти август 2008 г. е датата, до която ЦСКА трябва да изчисти всичките си финансови задължения. В противен случай клубът няма да получи акредитация за участие в професионалните турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ninonino
29.07.2008 06:36

първо искам да попитам кой позволява на глупаци да слагат такива заглавия на статий?(вихрен се заяде с цска)според кой идиот 100 000 евро са заяждане на.'великият' комунистически отбор се правят прекалено много компромиси дотук,вихрен би трйабвало да са ги осьдили досега многократно,трябва да се ваведе наи накрая ред в тази просташка,преварната от бескрайно нагли сащества в жалка даржафица

bloucester
28.07.2008 17:54

Време е Левски и Цска да престанат да се мислят за богоизбрани. видяхме ги в европа. даже може да се каже, че се представиха изненадващо добре, но без реално първенство в България, ще има да чакаме още 15 години за нещо подобно.