Германия и Франция са фаворити на Евро'2016

14:11
Германия и Франция са фаворити на Евро'2016

Само след няколко месеца предстои едно от най-чаканите спортни събития на Стария континент, Европейско първенство по футбол във Франция.




Какви са очакванията на участниците в Еврофутбол, ще има ли изненади на Евро`2016, кои са любимите им залози и кой ще е следващият европейски шампион – прочетете:



 

Гавраил Хрусанов, на 38 г., адвокат: Категорично смятам, че Испания ще е шампион – отборът притежава опит и класа. Ще трябва да се преборят на финала с Франция, а Германия остава с бронза. Вярвам, че тимът на Исландия ще се окаже голямата изненада на Евро`2016 – показа отлична игра в квалификациите, а и попадна в приемлива група. От футболистите определено Томас Мюлер да стане Голмайстор на турнира. Очаквам с нетърпение предстоящата надпревара – фен съм на футбола от малък, а и обичам предизвикателствата. Любимият ми вид залог е "Ще вкарат ли и двата отбора гол?", защото не е зависим от крайния резултат. Иначе с интерес ще наблюдавам сблъсъка между Белгия и Италия в Група Е, защото ще бъде равностоен. Бих гледал на живо Хърватска-Испания – просто обичам испанския футбол! (смее се)





Ивайло Георгиев, на 35 г., работи в цех за регенериране на гуми за камиони: Отборът на Германия играе най-хубавият футбол – борбени са и дават най-доброто от себе си на терена, затова и заслужено ще си тръгнат с титлата. В "тройката" ще са Франция, Испания и Германия (както вече споменах) – това са трите най-добри отбора на Евро`2016. В очакване съм на среща между Франция и Германия, може би на финала... Да, определено очаквам изненади от домакините, отдавна не са постигали добри резултати, но имат потенциал и ще бъдат мотивирани да го покажат. Предполагам, че и Испания ще се намеси в даден момент, затова си мисля, че евентуален мач с Франция ще бъде сред акцентите на първенството. Що се отнася до предвижданията за Голмайстор, "залагам" на Златан Ибрахимович – той играе с постоянство и вкарва във всеки мач.




Калоян Рангелов, на 38 г., безработен: Номер едно е Италия, Германия завършва втора, а Франция е на трето място – това е моята прогноза за европейски шампион. "Адзурите" са големи! Предвиждам, че ще се сблъскат с немците на финала. Томас Мюлер пък ще е голмайсторът на турнира. Белгия е с най-голям потенциал и очаквам изненади от отбора им. С Италия обвързвам и "най-завързания" мач в групите – мисля, че ще бъде срещу другите ми любимци, Белгия и така ще се определят местата в Група Е.




Петър Димитров, на 55 г., занимава се с телекомуникации: Германия ще е европейски шампион! Франция, като домакин, също ще се представи добре – смятам, че ще бъдат втори и ще играят на финал с любимците ми, а Белгия, които имат много качествени футболисти, ще вземат третото място. За залога "Голмайстор" вярвам, че няма по-голям претендент от Златан Ибрахимович – футболист с изключителен опит. Изненадата на Евро`2016 пък ще е Уелс – отдавна "обиграват" този отбор и сега е моментът да покажа своите качества като екип. За мен, най-интригуващият сблъсък в групавата фаза ще е от Група Е: Италия – Швеция. Шведите ще играят много нападателен футбол, а за "адзурите" срещата ще е решаваща за отпадане от турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stella_artois
02.03.2016 16:52

Нормално двата най-силни отбора в момента в Европа.