Започват преговори за формата на Висшата лига

09:08
Започват преговори за формата на Висшата лига
БФС ще проведе среща с клубовете във връзка с проекта "Висша лига" около 22 март. Участниците в дискусията ще са от "А", "Б" и "В" група, информира "Тема Спорт".

На сбирката футболният съюз ще предложи няколко варианта за формата на Висшата лига, от които ще трябва да бъде избран един. По проекта официално работят вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков, изпълнителният директор на съюза Борислав Попов, Павел Колев (БФС) и Атанас Караиванов (ПФЛ).

Вчера в централата на "Иван Асен" се проведе среща между президента на БФС Борислав Михайлов и спортния министър Красен Кралев, които обсъдиха идеята за Висша лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
03.03.2016 13:40

Супер... Така и така сте почнали да мислите та вземете измислете и една Супер Висша лига случайно, ако някой натрупа много дългове и го изритат или си позволи да напусне терена щото се чувствал ощетен. Нека да има в резерва... *beer*

night_wolf1984
03.03.2016 17:08

Трябва да има промяна неможе толкова години да тъпчем на едно място.На мене ми харесва гаранция за участие в тази лига,но от друга страна малките отбори с традиций няма да могат да покрият гаранцията...дано се налагат и юноши.Освен това незнам как повечето отбори ше си оправят терените и осветлението.*smile*