Кокала: Ако аз бях на мястото на Стоев, досега щяха да ме уволнят

12:13
Кокала: Ако аз бях на мястото на Стоев, досега щяха да ме уволнят
Треньорът на Монтана Емил Велев е на мнение, че Левски има твърде много проблеми за решаване. Това е и причината, поради която той не би приел в момента предложение от "синия" клуб.

Специалистът също намекна, че трансферната политика на столичани е доста странна.

"Не ме интересува нито дали Левски ни подцени, нито пък кой и изобщо ще ме коментира. Веднъж вече го казах - на един треньор му трябват поне два сезона, за да се видят резултатите от работата му. И да, ако аз бях на мястото на Стойчо Стоев, досега щяха да ме уволнят. Искам обаче и друго да кажа - ако сега на "Герена" уволнят Стоев, ще е грешка. Мен пък и да ме поканят в момента, не бих станал треньор на Левски. Имат си много проблеми. Онова момче Нар ли е, Нарцис ли е - с камъни го изгониха от Баник, а на "Георги Аспарухов" го прибраха, но това си е техен проблем", коментирира ексцентрикът пред "7 дни спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bleid_2
05.03.2016 19:18

Само да припомня че Велев е последния треньор направил ЛЕВСКИ шампион,нямаше загубен мач и в Лига Европа и бе уволнен само защото имаше смелостта да посочи шепата хулигани в сектор Б които мятаха бомби и сигнали ракети към полицаите и терена по-време на мачовете заради което отбора бе заплашен с изваждане от всякакви надпревари.

night_wolf1984
04.03.2016 22:41

Кокала,ако беше в ЦСКА на мястото на ТройчоСиметлийски и ограби милиони като него .....щяха да му викат мръвчицата!!!!!

Chelsea86
04.03.2016 13:40

Ако беше, ама не си. Всички се биете за това пусто треньорско място, а като седнете не правите нищо...

nom3rcy
04.03.2016 19:07

Това е и причината, поради която той не би приел в момента предложение от "синия" клуб. Като гледам хич не иска да се бие на тоя етап