Мачът на сезона във Втора Бундеслига

08:38
Мачът на сезона във Втора Бундеслига
Отборите на Фрайбург и РБ Лайпциг се изправят един срещу друг в мача на сезона в немската Втора Бундеслига. Двубоят на стадион "Шварцвалд", който се очаква да се играе пред пълни трибуни, ще започне в 21:15 часа българско време.
 
Срещата между тези два тима е от изключително стратегическо значение за по-нататъшното развитие на битката за шампионската титла във втория ешелон на немския футбол. Преди този мач РБ Лайпциг води еднолично в класирането с 53 точки, докато Фрайбург заема 2-ра позиция с 47, колкото има и отборът на Нюрнберг. 
 
Специалистите в Германия са почти сигурни, че клубът от Лайпциг ще е първият най-нов член на Будеслигата, въпреки че до края на сезона остават десетина кръга. Това е така, защото меко казано отборът е финансово добре обезпечен и откакто австрийската мега-компания "Ред Бул" стана собственик на клуба, водещите тимове в страната, начело с Байерн Мюнхен, усетиха сериозна заплаха в лицето на РазенБалшпорт. Немските фенове гледат на Лайпциг като на Манчестър Сити в Англия и ПСЖ във Франция. Топ клубовете вече се надигнаха срещу трансферната политика на австрийците, които инвестираха колосални суми за нови попълнения през миналото лято.
 
Във Фрайбург може би нямат толкова много финанси, но определено имат потенциал да изместят Лайпциг от върха на класирането. Но основната цел пред бразилците на Брайсгау е по-скоро спечелването на директна промоция за Първа Бундеслига. 
 
Настоящите съперници нямат сериозни кадрови проблеми и довечера ще имаме възможност да наблюдаваме най-добрите им изпълнители.
 
Вероятни състави:
 
Фрайбург - Шолоу, Стенцел, Торейон, Кемпф, Гюнтер, Хофлер, Абраши, Франц, Грифо, Гуеде, Нидерлехнер
 
РБ Лайпциг- Гюлачи, Клостерман, Орбан, Компер, Юнг, Деме, Кедира, Кайзер, Сабицер, Форсберг, Поулсен 



 
Профит - 3949
Брой прогнози - 441
Успеваемост - 55.56%
Осреднен коефициент: 2.021
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация