Доброволци и фенове лъскат \"Армията\" заради Мадона

15:04
Доброволци и фенове лъскат \"Армията\" заради Мадона
В ЦСКА са организирали сериозна бригада, за да приведат стадион "Българска армия" в приличен вид преди утрешната проверка от УЕФА.

Сто работници, служители на "Титан", почистват и боядисват дома на "червените". В офанзивата се включиха още доброволци и фенове. Целта е спортното съоръжение да добие по-представителен облик, за да разрешат от европейската централа мача с Динамо Москва от плейофите в турнира Лига Европа да бъде именно в Борисовата градина.

ЦСКА не може да играе мачовете си в Европа на "Васил Левски", тъй като дни по-късно там ще бъде концерта на Мадона в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
10.08.2009 01:39

След публичното ви обрязване в Азербайджан е по-добре да замълчите за тая Турция, щото се излагате. Все пак вие развявахте турското знаме в сектор "Боклук", нали?
Рогат, не си въобразявай, че ГейАрена (както и ти я наричаш) е по-добър стадион, само защото има добра напоителна система. Там няма 2 седалки, дето са на равно разстояние бе, евем ти и стадиона.
До 2-3 години Армията ще стане страшен стадион, поне така обещаха ТИТАН.
А вервай ми, на Армията ще играем и сега срещу Динамо. Щом се играе футбол на кривата нива на Дери, значи и при нас може. *wink*

Futbulfen
09.08.2009 22:19

"Гейарена" драги ми прасчо е в доста по-приличен вид от Кочин парк и коментара ти е доста тъп..нещо типично за червен боклук!

Heksi
09.08.2009 15:53

То по-добе да не играем отколкото да ходим на Гейарена бе Адрианчо *evil*
Сигурен съм че от УЕФА ще разрешат да се играе на Армията поне да можем да използваме предимството на жребия първо да сме гости

Adrian000
09.08.2009 15:19

Може да се стигне да ни молите да ви пуснем на Герена, обаче ще ви пратим да играете в Турция ,където ви обичат!