Отваря врати академия на ЦСКА в Лондон

10:30
Отваря врати академия на ЦСКА в Лондон
Академия на ЦСКА в Лондон ще открият над сто българи, живеещи и работещи в английската столица, пише "7 дни спорт". Излишно е да се казва, че те са запалени по "червената" идея. Привържениците са поканили Треньор номер едно на ХХ век Димитър Пенев да открие школата, а едновременно с това и обновения фенклуб на "армейците". Такъв действаше с пълна пара допреди десетина години, но работата му приключи след оттеглянето на един от неговите лидери.

Инициативата за академията е дошла от фена Кирил Иванов, който е обединил около идеята десетки верни фенове на 31-кратния шампион на България. Вчера пък самият Пенев е дал своето принципно съгласие да посети Лондон, за да открие освен клуба на привържениците и футболната академия за дечица, живеещи на Острова. Нашенците са се свързали с няколко столични клуба, за да си сътрудничат.

Феновете искат детската академия да се казва ЦСКА, но за целта ще се свържат с ръководството на "армейците" за разрешение. Фенклубът се очаква да бъде открит в средата на април, като тогава ще стартира и проектът за изграждането на спортната академия. Българските привърженици на "червените" ще организират за Димитър Пенев и посещение на двубой на Уест Хам, тъй като по-голяма част от тях са фенове именно на "чуковете".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
13.03.2016 08:15

Очакваме школата на ЦСКА в Барселона, която ще се бори за таланти с школата на Барса *lol*

manutd_forlife
13.03.2016 09:11

Абе ние поне се опитваме да правим нещо. Венци кога ли ще се погрижи за вас и 4мата души, които ходят на мач на Славия? *lol*

wengerout
12.03.2016 20:20

*joking**joking**joking**joking**joking*
Определено ако живея в Лондон, ще запиша детето си в школата на ЦСКА.
Не стига, че съм избягал от България и искам да му дам шанс, ами да го пратя пак в ЦСКА, само че на 2000 км от родината ни.
Тея хора не знам мислят ли изобщо какво правят.
Да не говорим и отношението към родните ни таланти, за което съм давал и много истински примери тук.
Ще го запиша в ЦСКА в Лоднон, за да може като стане на 18 да си търси нов отбор, щото няма да го вземат в мъжкия със сигурност.*lol*

wengerout
13.03.2016 12:47

Какви са ми противоречията ?

manutd_forlife
13.03.2016 06:56

Поредният критик, който в собствения си изказ има противоречия...