Топ мачовете в Европа днес

10:40
Топ мачовете в Европа днес
Настъпи още един богат на крайно вълнуващи футболни мачове уикенд. В топ шампионатите на Европа днес ще се изиграят доста интересни сблъсъци.
 
В Англия застрашеният от изпадане тим на Норич Сити посреща вицешампиона Манчестър Сити в първия мач от 29-ия кръг на Висшата лига. Мачът на "Керъу Роуд" е от 14:45 българско време. От 19:30 часа пък Евертън приема Челси на своя "Гудисън Парк" в среща от 6-ия кръг на турнира ФА Къп.
 
В Испания днес от водещите отбори играят Барселона и Атлетико Мадрид, които имат домакински двубои съответно срещу Хетафе и Депортиво Ла Коруня.
 
В Германия най-интересният мач е този между отборите на Байерн Мюнхен и Вердер Бремен
 
В Италия традиционно ще се изиграят два двубоя. От 19:00 часа Емполи се изправя срещу Сампдория, а малко по-късно Интер ще има нелесната задача да спечели домакинството си на Болоня.
 
Във Франция също ще се изиграят няколко завързани срещи. По-специално внимание приковават двубоите Лориен - Олимпик Марсилия, Гингам - Сент Етиен и Тулуза - Бордо

 
Профит - 4313
Брой прогнози - 452
Успеваемост - 55.97%
Осреднен коефициент: 2.017
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
13.03.2016 09:45

другия фиш Рома,Фрайбург,Утрехт,Нант,Вейле..Успех народе!!!

sviliev
12.03.2016 17:20

Барса не знам дали не направиха рекорд за най-много дузпи, получени в един сезон. Тази мисля, че им бе под номер 15. Нищо чудно да имат и рекорд за най-много изпуснати дузпи в един шампионат, може би половината от наказателните удари бяха изтървани. Най-забавното е, че това по никакъв начин не се отразява на класирането.

MaLkO_LuD94
12.03.2016 17:33

Много слаби тези Сити после как да не е оспорвано първенството като виж ги по-колко пари хвърлят и какви трагедии са ;х ама след мачовете в четвъртък тези 10 лв ще ги прежаля *beer* Как няма да има рекорд може да звучи нескромно но просто се вижда че никой не може да спре това нападение без нарушение просто с един финт и дузпата е готова но нещо друго не мога да разбера как играчи от ранга на МСН не умеят да изпълняват дузпи *wonder* Дето се вика струва си да вземем един Марио Балотели само за да ги научи да изпълняват *erm* Неймар ги бие с една крачка засилка повече от несериозно е а пък на Меси няма да се учудя ако някой вратар му я хване без ръце ( с гърди глава ) толкова посредствено ги изпълнява че хванеш ли му ъгъла можеш да я избиеш с каквото си пожелаеш *smile* От друга страна пък се радвам че не ги вкарваме защото въпреки че повечето са безспорни винаги има такива които да хленчат а по този начин се вижда че и без тях можем *cigarette*

sviliev
12.03.2016 17:18

На колегата Малко Луд му отиде фиша *smile* Много пари хвърлиха Сити, спечелиха 2 титли на Англия, но като цяло си останаха един сравнително посредствен отбор. Сега и най-добрият им играч в последните години - ЯЯ Туре предстои да си тръгне. Други двама техни ключови играчи - Агуеро и Компани много често са контузени, със Силва не е ясно какво ще става. Гуардиола предприема огромен риск, напускайки толкова сигурно място като Мюнхен и отивайки на ''Етихад'', където е очевидно, че трябват драстични промени.

MaLkO_LuD94
12.03.2016 10:59

Аз днес ще играя скромно
Монтана-Локо под
2-ка на Сити
1-ца Хъл сити
Барса хендикап -2.5
*thumb_up*