Конте води екип от десет души на "Стамфорд бридж"

10:57
Конте води екип от десет души на "Стамфорд бридж"
Антонио Конте, който най-вероятно ще поеме Челси през следващия сезон, готви радикални промени в клуба, съобщават английските медии.

Италианският специалист ще доведе със себе си на "Стамфорд Бридж" екип от 10 души, които ще са част от структура по следене развитието на първия отбор, подрастващите играчи от академията, а също така и набелязаните футболисти, които попадат в трансферните планове на клуба.

Асистент мениджър на Конте в Челси ще бъде Анджело Алесио. Фитнес треньори ще бъдат Паоло Бертели и Мауро Сандреани. В екипа на Конте ще влезе и Масимо Карера. За тактически съветник ще бъде назначен братът на Конте - Джанлука. Професор Джулио Тоус също ще попадне в щаба на Антонио Конте.

Стив Холанд ще запази поста си на първи асистент на Челси, а Майкъл Еменало ще остане технически директор на „Стамфорд Бридж“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

j_mourinho
12.03.2016 12:23

Дето един пич каза - не могат да им смогнат със спагетите *lol*

biancorosso
12.03.2016 11:11

Конте ще ги направи шампиони. Щом в Юве постигна това без кой знае какви финанси, то с ресурсите на Челси...

biancorosso
13.03.2016 09:31

Да, но с оглед на факта, че този сезон в Англия НИКОЙ от топ отборите няма сработен отбор, който да мачка , значи, че от догодина всички ще започнат НАРАВНО изграждането на нови отбори, т.е. няма да има в първенството някой хегемон като Байерн или Барселона, който да мачка конкуренцията. Така че ще е състезание, започващо от нулата, а Конте има предостатъчни качества да излезе над останалите, особено както казах и поради това, че Абрама ще му купи на практика почти всеки, който поиска, а дори и в момента имате нелоши играчи, трябва просто някой да ги насочи в правилния път.

pumpet
13.03.2016 01:11

В Италия по-това време Интер беше забравен тотално,а Милан беше в крайната фаза на умъртвяването си.Англия е съвсем друго чудовище,ако иска и 300 човека да води,но дано да успее да ни вдигне на крака.

Onzo20
12.03.2016 20:33

Във Висшата Лига конкуренцията е много по-силна. Няма да му е лесно, но се надявам да си прав.