Илиев: Изобщо не е ставало въпрос за трансфер на Гаджев в Локо Пловдив

12:16
Илиев: Изобщо не е ставало въпрос за трансфер на Гаджев в Локо Пловдив
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев не чака на "Лаута" бившия капитан на Левски Владимир Гаджев, когото президентът на пловдивския черно-бял клуб Христо Крушарски е готов да уреди веднага със състезателни права, ако спортно-техническото ръководство пожелае свободния дефанзивен халф.

"Няма да привличаме Владо Гаджев. Не съм говорил с него и изобщо не е ставало дума за такъв трансфер. С идването на Иван Иванов подсилването на отбора поне засега приключва. Може да ми вярвате, няма причина да ви лъжа", декларира Илиан Илиев.

Той направи само една промяна сред 18-те си избраници в сравнение с ремито 1:1 с Левски и на мястото на контузения нападател Емил Гъргоров-Бадема включи френския бранител Ясин Амрауи за съботното гостуване срещу Монтана.

Футболист №1 на България за 2013 г. Иван Иванов не се появи на "Лаута" в петък, въпреки че дори официалният сайт на Локомотив (Пд) обяви, че бившият централен защитник на швейцарския шампион Базел ще направи първа тренировка от 13.30 часа. Оказа се, че Русия имал да урежда куп лични дела у нас и ще се присъедини към новия си отбор едва във вторник след обяд, когато от 16 часа "черно-белите" ще тренират за сефте след мача в Монтана. На "Лаута" се говори, че Иван Иванов ще получава по 10 000 лв. месечно и заедно с Емил Гъргоров-Бадема ще са двамата най-добре платени футболисти на Локо (Пд), но от клубната управа предпочитат да не коментират тази тема.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация