Конте стартира огромна чистка в Челси

13:39
Конте стартира огромна чистка в Челси
Спряганият за нов мениджър на Челси Антонио Конте се готви да направи солидна чистка в първия отбор на сините, пишат английските медии.

Италианският специалист възнамерява да покаже изхода на не по-малко от седем души.

Това са Диего Коща, Алешандре Пато, Неманя Матич, Педро Родригес, Оскар Жуниор, Лоик Реми и Радамел Фалкао.

Конте желае да задържи на "Стамфорд бридж" Еден Азар, но е наясно, че това може да се окаже трудна задача. Както е известно, белгийският халф е желан от ПСЖ и Реал Мадрид.

С представянето си през настоящата кампания Азар индиректно показа, че има нужда от ново предизвикателство в кариерата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefanton4ev
14.03.2016 13:21

Добре Пато ще го махнат но до края на сезона ще го видим ли здрав тоя

SuperMario77
13.03.2016 18:04

От изброените тези които задължително трябва да останат са Коща, Оскар и Педро.
Вчера изгледах доста клипове и т.н. и Оскар определено трябва да остане. Има скорост, техничен е, играе добре в дефанзивен план и най-вече има нестандартно мислене което не рядко е носело голове.
Педро има огромно желание да се доказва и да играе и не би бил лоша резерва, а защо не и титуляр.

SuperMario77
13.03.2016 20:43

Като цяло липсва всякакво желание за игра от всички почти през целия сезон. Затова съм и на мнение че новия треньор трябва да започне с тези футболисти, а не с чистка. Така или иначе надали някой очаква от него да стане шампион в първия му сезон. Ще ми се отбора през новия сезон да е следния - Куртоа, Баба, Зума, Кейхил(Стоунс), Азпиликуета, Фабрегас, Матич(Найнголан), Азар, Оскар (Баркли), Педро (Аубамеянг), Коща и да се даде шанс на Бамфорд, Чийк, Кенеди (да се налага като крило). Относно 2-та от Евертън много се съмнявам че въобще ще бъдат продадени, а и не само тях след като отбора вече има стабилен и богат собственик. Имаме нужда от креативни и офанзивни играчи. Предполагам ще питате защо Вилиан не е в отбора, ами защото както много пъти вече казах - вземе ли топката, забива главата в земята и става кон с капаци. Има десетки ситуации в които вместо да изостри атаката той започна да лъже, не подава на съотборник и губи топката или просто не я подава точно. И за да не си останат тези ми твърдения недоказани - от 3-те сезона до тук с отбора има едва 10 гола от 107 мача... Другото ни крило през този период от също толкова мачове - 107 има 28 гола...

Onzo20
13.03.2016 18:33

Оскар не е лош играч, дори напротив, но проблемът при него е, че е много непостоянен, а в последно време се забелязва и липса на желание, което е дори по-лошо. За мен трябва Реми и Фалкао задължително да се махнат. Пато също, освен ако не вкара няколко гола в 2-та мача, в които ще бъде пуснат. На Оскар да му дадем време до края на сезона да докаже, че заслужава да носи екипа. А голямата звезда на Челси - Еден Азар трябва или да се извини за глупостите, които говори и да покаже, че има желание да играе в Челси или просто да отиде в ПСЖ или Реал, щом това е голямата му цел. Коща и Матич бих желал да останат, а на Педро не мисля, че му е дадено достатъчно време, според мен има какво още да покаже.

Chelsea_FanBlue
13.03.2016 18:18

А Пато защо, при положение, че още не е играл?! Матич също, мисля че може да даде още на отбора! Фалкао и Реми съм твърдо "за" тяхното "изритване" от отбора!

pesholudiq
13.03.2016 18:02

Пълна простотия .. Оскар няма да го продадат, макар че и да го продадат няма да ми липсва. Педро таман дойде, а като е във форма е изключително полезен.. Коща и Матич също едва ли ще бъдат продадени. И то кво остана? Само Реми, Пато и Фалкао, вторите 2-ма, от които са под наем, а първия е напълно безполезен ..

Chelsea86
13.03.2016 15:40

От изброените не съм съгласен само за Коста и Педро. Бих могъл да добавя и още няколко човека към списъка, но пак ще ме нападнат, че това не било играта Фифа, която аз не играя. *beer*

CFC_H_A_Z_A_R_D
13.03.2016 14:04

Трябва да запазим Матич и Коща.Останалите могат да си ходят.Матич е във лоша форма цял сезон докато Диего е във форма обаче това остава във сянка благодарение на това,че играе доста глупаво на терена.Към тези който могат да си ходят бих добавил и Ванката.Защото в началото на сезона правиха пробив след пробив именно от неговата зона и валяха бая голове от там.