Клоп: Доволен съм от жребия, целият свят ще гледа мачовете ни с Дортмунд

19:09
Клоп: Доволен съм от жребия, целият свят ще гледа мачовете ни с Дортмунд
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че е щастлив от факта, че жълто-черните ще се изправят срещу Борусия Дортмунд на четвъртфиналите в турнира Лига Европа.

Както е известно, Клоп е бивш наставник на Дортмунд и се очаква предстоящите мачове да са много емоционално заредени за специалиста.

"Много съм доволен от жребия. Още вчера казах защо искам да се паднем срещу най-силния отбор в турнира. Ако искаш да спечелиш Лига Европа и вече си се класирал за четвъртфиналите, то трябва да победиш най-добрите“, коментира Клоп.

"Хубаво е, че ще бъдат два мача, а не само един. Искрено се радвам, че ще мога да представя моя тим в Дортмунд. Радвам се също, че ще мога да покажа на момчетата един невероятен стадион и страхотен град. Това е една история, която само футболът може да напише. Всички сме щастливи. По време на жребия имахме видео разбор за мача със Саутхемптън, а веднага след това тренирахме, така че може би телефонът ми е пълен със съобщения. Трябва да го проверя“, продължи германецът.

"Два от най-големите клубове в света се изправят един срещу друг в Лига Европа. Надявам се, че всички тези, които преди няколко месеца си мислеха, че този турнир не е толкова интересен, сега са променили мнението си. Мачовете срещу Манчестър Юнайтед великолепни двубои, а сега следват такива срещу Дортмунд. Да играеш в Дортмунд е едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат във футбола. Очакват ни два вълнуващи двубоя. Два мача, които си мисля, че целият свят ще гледа“, каза още Юрген Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simi91
18.03.2016 20:22

Само да помоля авторът на темата да си коригира текста, защото в началото й излиза, че Борусия ще играе с Борусия, или Минор Перник, или друг жълто-черен отбор хехе

simi91
18.03.2016 20:20

Само едно е положителното, че двата отбора не се срещат на финала - ще има два мача! Дано интригата за реваншът да е жива и да има напрежение до самия край на втория мач! . Също така, дано се опредили и победителят в турнира с този мач! Нямам търпение!!!

lilikoli
18.03.2016 21:04

пак всички забравяте Севиля които също са фаворит за трофея и говорите , че това е финал.2 години подред се доказаха в този турнир просто не са именати колкото Пуул и Дортмунд