Илиан Илиев взима нов вратар в Локо

10:22
Илиан Илиев взима нов вратар в Локо
Локомотив Пловдив ще се подсили с нов вратар от лятото, разбра "Тема Спорт". Намирането на стабилен страж е цел номер едно пред старши треньора Илиан Илиев за предстоящата селекция. Специалистът не е доволен от показаното дотук от титуляря Ясин Ел Харуби.
 
Мароканският вратар бе с основна вина за пропуснатите три точки в последния мач с Черно море (1:1). Преди това Ел Харуби също имаше доста неубедителни изяви.
 
Той дойде на "Лаута" от Верея Стара Загора, като преди това бе сключил предварителен договор с ЦСКА, който обаче така и не влезе в сила. В момента пред Илиев няма особена алтернатива за поста. Резерви на Ясин Ел Харуби са Александър Витанов и Кристиян Каца рев.
 
Почти сигурно през лятото ще се стигне до раздяла с мароканеца. Очаква се той да бъде продаден. Интерес към него има от турски и гръцки отбор. На "Лаута" се надяват, че ще могат да вземат пари за вратаря.
 
Илиан Илиев ще търси през лятото сериозни алтернативи и на двата бека. Селекцията обаче няма да е толкова мащабна. Специалистът има поставени рамки от страна на собственика Христо Крушарски, с които трябва да се съобразява. Той обаче неведнъж заяви, че последната дума за трансферите ще е на Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация