Фен на ЦСКА ще съди Томов днес

12:24
Фен на ЦСКА ще съди Томов днес
Привърженикът на ЦСКА Явор Блъсков, който се беше заканил да съди председателя на надзорния съвет на шампионите Александър Томов, не се е отказал от намерението си и ще предприеме конкретни мерки.

Днес Блъсков, заедно с адвокатите си, внася исковата молба в районния съд в София, като преди това ще заплати съдебната такса.

"Червеният" привърженик претендира за обезщетение за нанесени нематериални щети и по-точно за нанесени психични разстройства от страна на Томов вследствие на това, че ЦСКА остана без лиценз и няма да играе в Шампионската лига.

Искът е за 310 000 лева, или казано по друг начин - по 10 000 лева за всяка шампионска титла на "армейците".

Явор Блъсков има извадено медицинско от областния диспансер за психични заболявания в Русе. Крайната оценка при психиатричното и психологичното изследване е, че пациентът има разстройство в адаптацията и смесена тревожно-депресивна реакция.

"Забавих се известно време, с около месец, тъй като заедно с адвокатите искахме добре да подготвим нещата, за да имаме успех. Но съм твърдо решен да преследвам Томов до дупка, докато не си плати за душевните ми терзания", заяви Блъсков в съобщение до БТА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ruiz
29.07.2008 13:00

По мои груби сметки съдебната такса за дело с интерес 310 000 е 12 400 лева. Или няма да го съди за 310 000, или е луд да плати 12 400 за глупости, много ясно, че Явор Блъсков няма да осъди Лупи, но да става цирк, нема лошо...