Мъри Стоилов спасил трансфера на Лукин в Левски

11:27
Мъри Стоилов спасил трансфера на Лукин в Левски
Станимир Стоилов продължава да помага дейно на Левски дори и от далечен Казахстан. Според „Меридиан Мач", именно най-успешният "син" треньор в историята е спасил един от топ трансферите през зимата - този на Сърджан Лукин.

Мъри и румънецът се познават отлично от съвместния им период в Ботев (Пловдив). Още в началото на зимата Левски бе постигнал уговорка Лукин. От „Герена" разкриха, че тогава футболният агент Николай Жейнов за малко не провалил сделката, след като облъчил румънеца с откровената неистина, че заплатата му на „Герена" може да бъде 25 000 евро.

Офертата на „сините" към защитника била доста по-ниска и тава накарало Лукин да се дръпне от сделката. Намесата на Станимир Стоилов обаче спасила нещата. Мъри разбрал за проблемите и звъннал на румънеца, при това без да го моли никой от Левски. Той и е навил Лукин в крайна сметка да подпише със „сините". От клуба все пак са му вдигнали с още 1000 евро месечното възнаграждение.

От началото на полусезона Лукин е несменяем титуляр в състава на Левски, като заедно с Александър Александров остави трайно на пейката австриеца Максимилиан Карнер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация