Зидан: Трябва да победим, искаме да победим

19:35
Зидан: Трябва да победим, искаме да победим
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се подготвя за първия си сблъсък с Барселона в попрището си на старши-треньор.
 
"Опитваме се да спечелим всеки един мач. Подготвихме се добре през седмицата. Да, липсваха ни някои футболисти, но нямаше как. Винаги има три точки във въздуха, които всеки отбор се опитва да вземе", довери Зизу на пресконференция днес. 
 
"Варан игра с болки във втория мач на Франция. Сега му предстоят медицински изследвания. За жалост, няма да бъде с нас", разкри френският специалист.
 
"Реванш за загубата през есента? Не, не съм говорил с тях за това. Футболистите ми знаят какво се случи при 0:4. Сега мислим единствено за предстоящата среща. Утре мачът е друг, всеки мач е различен. Трябва да победим, искаме да победим", каза той.
 
"Ротации? Няма да разкривам състава. Ще пусне тези, които смятам, че трябва да играят. Ротации правим винаги, така ще е и до края", призна наставникът. "Не съм притеснен от пропуските на Кристиано Роналдо от дузпа. Той вкара във втория мач за Португалия. Мисля, че паузата за международни мачове му се отрази добре", заяви легендарният футболист. 
 
Журналистите припомниха на Зидан спречкването с Луис Енрике през 2003 година в поредно издание на Ел Класико. "Понякога и такива неща се случват. Класиките са най-хубавото нещо за един футболист. Сега ще преживея нещата като треньор. За първи път ще бъде и съм много доволен", коментира още той. 
 
Битката е утре от 21:30 часа българско време на "Камп Ноу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simi91
02.04.2016 09:40

Доказано е, че големите футболисти не стават за треньори и мениджъри.

simi91
02.04.2016 20:34

С Барселона и Вили Вуцов ще спечели требъл! Видяхме го големия Пеп Гуардиола в Байерн колко голям тренер се оказа. За Луис не мога да кажа нищо. Има две години в Рома и Селта, без някакви особени успехи... когато след време си отиде от Барса, тогава ще си проличи колко добър е в тази специалност. Така мисля аз. С такива футболисти, както казах по-горе, всеки може!

sundza
02.04.2016 11:52

В смисъл?! Енрике какъв е тогава - лош футболист и добър мениджър или обратното?