Клоп: За Тотнъм мачът срещу нас ще е като финал

10:54
Клоп: За Тотнъм мачът срещу нас ще е като финал
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че очаква изключително оспорван двубой между неговия тим и Тотнъм. Двата отбора ще се срещнат днес (2 април) от 17:00 часа на стадион „Анфийлд” в Ливърпул.

Според германеца „шпорите” ще хвърлят всички сили в предстоящия двубой, за да продължат борбата си за титлата във Висшата лига.

"Очаква ни един много важен двубой и за двата отбора. Може би за Тотнъм срещата ще е дори като финал. За тях е задължително да спечелят, за да поставят под напрежение Лестър. По принцип не би трябвало да се концентрираме особено върху ситуацията при нашите противници, но в този случай трябва да имаме едно наум и да бъдем готови”, заяви Клоп. Бившият наставник на Борусия Дортмунд дебютира начело на мърсисайдци именно срещу Тотнъм, като срещата тогава завърши 0:0.

"Онзи двубой с Тотнъм бе наистина вълнуващ за нас, но няма да има нищо общо с този, който предстои. Основната причина за това е, че вече познавам много повече своите играчи, клуба, както и всичко важно в Англия. Безспорно ни очаква много здрава битка, защото срещата е много важна и за двата отбора”, допълни още мениджърът на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация