Гласувайте за Спортен талант на публиката на Еврофутбол

15:00
Гласувайте за Спортен талант на публиката на Еврофутбол
Еврофутбол стартира анкетата за Спортен талант на публиката в сайта на компанията – www.eurofootball.bg, която е част от едноименната социална програма на букмейкърската къща. От 05.04.2016 г. до 19.04.2016 г. точно 100 състезатели в три възрастови групи ще се съревновават в допитването, а победителят ще бъде финансиран за своята подготовка, състезания, екипировка или възстановяване.
 
Спортисти от 32 вида спорт участват в допитването до публиката. Най-много са в категорията от 16 до 20 години – 46, под 16 години са 30 атлети, а 24-ма са тези от 21 до 25 годишна възраст.
 
Всеки, който желае да подкрепи своя фаворит, може да гласува. За целта е необходимо да влезе чрез банера на началната страница на "Еврофутбол" или чрез Раздел "ПЕЧЕЛИШ И ПОМАГАШ", Спортни таланти в под меню 2016 г., Гласуване на публиката.
 
Според правилата от една електронна поща може да се гласува един път, а за да бъде зачетен вота, трябва да се проследи придружаващия линк на посочения e-mail. Харесванията във Фейсбук не оказват влияние върху резултата! Пълните правила са публикувани в интернет страницата.
 
Спортният талант на публиката ще бъде обявен на 20.04.2016 г., а победителят ще получи своя символичен чек със сумата на финансирането от Еврофутбол на специална церемония.
 
Припомняме, че на 18.03.2016 г. "Еврофутбол" и партньорите по програма "Спортни таланти" Фондация "Работилница за граждански инициативи" обявиха 23-ма Спортни таланти за 2016 година.

За да гласуваш влез ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация