Барса предлага нов договор на Пеп Гуардиола

12:03
Барса предлага нов договор на Пеп Гуардиола
Ръководството на Барселона започва преговори с треньора на тима Хосеп Гуардиола за удължаване на договора му като наставник на каталунците. Настоящият контракт на бившия дефанзивен халф изтича през лятото на 2010 година.

Както е известно Пеп Гуардиола постигна безпрецедентен успех с Барса още в първия си сезон като треньор, като успя да спечели требъл - испанския шампионат, Купата на Краля и Шампионската лига. Сега каталунците ще се опитат да дублират успеха си в най-комерсиалния турнир на Стария континент - постижение, което за последно бе постигнато от Милан през 1990 година.

Според испанските медии шефовете на "Камп Ноу" ще предложат на Гуардиола удължаване на договора до 2013 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gaitaneca
12.08.2009 16:35

на барселона би и отивал арсен венгер той иска футбола който играе барса

sasedq
11.08.2009 17:24

berbatovMU в голяма грешка си.Барселона имаше същите играчи предните 2 години с Риикард но нищо не направи.Гуардиола имаше смелоста да махне Роналдиньо и Деко които бяха основни фигури.Всички бяха недоволни тогавава но като се има в предвид както постигна след това го прави велик треньор.Затова сега всички му имат доверие за махането на ето'о защото доказа че не греши с действията си.По добре не се обеснявай защото Барселона ви направи за смях на финала не докоснахте топката с така наречения ви "велик" състав.Може да поспиш малко.

berbatovMU
11.08.2009 13:26

Успехите на Барса тая година не се дължат на Пеп толкова. И на мен да ми дадат Барселона и аз ще спечеля 3 трофея. Дайте му Атлетико Мадрид или Валенсия да видим какво ще направи с тези отбори.

barcalevski
11.08.2009 13:20

Дано да стане защото той бе обявил че няма да се задържа дълго като тренюор но дано приеме *sad*

holliwood
11.08.2009 12:48

След време ще бъде велик треньор като Сър Алекс и други