Клоп: Нямам съмнения в Стъридж, той винаги се раздава до последно

16:14
Клоп: Нямам съмнения в Стъридж, той винаги се раздава до последно
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че има еднакво доверие във всичките си атакуващи футболисти. Това беше отговорът на германеца спрямо твърденията, че той има съмнения относно формата на Даниел Стъридж.

Отсъствието на английския национал от титулярната единадесеторка, която игра срещу Борусия Дортмунд в четвъртък предизвика множество коментари. Тогава Дивок Ориги почна на върха и вкара попадението за равенството 1:1.

С приближаването края на кампанията е ясно, че ще се засилят спекулациите относно това кои играчи от настоящия състав на „червените“ ще останат в отбора и кои ще бъдат продадени.

„Аз изобщо не се интересувам от мнението на медиите. Взимам своите решения, без да ги базирам на това кой какъв е бил в даден минал момент. Никога не съм се съмнявал в качествата на Даниел Стъридж.“

„Той се справя наистина добре и нямаше никакъв проблем, че не бе титуляр срещу Дортмунд в Лига Европа. Той се появи на смяна и свърши работата си. Трябва да го оставим да работи. Когато е на терена, той винаги се раздава до последно. Имаме много нападатели в отбора, всеки от тях се нуждае от самочувствие и вяра“, добави Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация