Зидан: Най-важното е утре да играем хубав футбол, всичко е възможно

17:32
Зидан: Най-важното е утре да играем хубав футбол, всичко е възможно
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан подходи предпазливо на официалната си пресконференция преди реванша срещу Волфсбург в Шампионската лига и не се нагърби да обещае, че отборът му със сигурност ще продължи напред. Десеткратният носител на трофея изостава с 0:2 след първата среща в Германия и мачът на "Сантиаго Бернабеу" се очертава като много напрегнат.

"Във футбола всичко е възможно. Помните как изоставахме на 13 точки от Барселона", припомни Зизу.

"Дали съм под напрежение? Това не е първият ми важен сблъсък в треньорската кариера - продължи треньорът. - Трябва да бъдем концентрирани и много спокойни. Най-важното е да играем хубав футбол и то през всичките 90 минути, защото тази битка няма да бъде решена само с 15 минути силна игра. По принцип в Реал никога няма нагласа, че отборът може и да не се класира за следващия кръг. Но нека да не говорим толкова много."

Зидан зарадва привържениците на Реал с информацията, че Карим Бензема е възстановен от контузията си и би трябвало да бъде на терена срещу "вълците".

Вкарването на голове обаче не е единствената цел пред отбора: "Трябва да сме внимателни и в защита. Готови сме дори и за дузпи, ако се стигне до тях", добави Зидан.

На срещата с медиите беше и Лука Модрич. "По принцип имаме много добри резултати като домакини и това ни вдъхва надежди, че ще продължим напред. Атмосферата в тима е много добра и вярваме, че имаме сили за обрат. Ще ни бъде обаче много трудно, защото Волфсбург е солиден съперник", заяви хърватският халф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
11.04.2016 20:14

Коефициента Реал да се класира е 1.9 в бета.Аз си го пожелавам и ще го играя.Вълците определено показаха,че не трябва да бъдат подценявани и според мен ще си поправим грешката с едно 4:0