\"Еврофутбол\" опроверга информациите за уговорени мачове в България

16:50
\"Еврофутбол\" опроверга информациите за уговорени мачове в България
Ръководството на "Еврофутбол" опроверга тиражираната днес в някои медии некоректно поднесена информация, в която се цитира изявление на Александър Тумпаров.

В официалното писмо до медиите "Еврофутбол" настояват, че материалът представлява крайно неточен цитат, изваден от контекста.

"Изказването на Тумпаров категорично не твърди, че "голяма част от отборите в "Б" група манипулират срещите си."

Така поднесената информация подвежда обществото и неправомерно се злепоставя името на Александър Тумпаров и българския лицензиран букмейкър "Еврофутбол".

В изказването си всъщност Тумпаров допълни водещия на семинара – Васил Колев, който коментираше, че срещи се вадят от тиражите, когато се натрупат твърде много рискове за букмейкърите. Те са общо 7 според водещия на семинара: статистика, вероятност, кой е фаворит, печалбата на букмейкъра, какъв е пазара, автоматични залози, максимална печалба. Тумпаров илюстрира примерна ситуация за реакция на букмейкърска къща, а не твърдение за уредени мачове. Той посочи, че при натрупване на рисковете и анализиране на цялата информация се случва често "Еврофутбол" да изважда срещи на "Б" група. В своите изречения той използва предположението: "като го уредят", казва още букмейкърската къща в писмото си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
12.08.2009 13:10

Не знам как може да има мач от Швеция 2-4, което отговаря на нашите областни групи с пп/кр, а българските да могат да се играят на 95% само със знак. Това, че ЕФ спонсорира winner.bg e друг ?-с, който не смятам да коментирам. А ситуацията на футбола ни е плачевна и дори без допълнителни залози обичам да си прибирам по 400-550% от стойността на залога при игра на нашата А група или елитна лига *sick*

onzzy
11.08.2009 21:49

ами като не се уговарят мачове що не ги пуснат на точен да видят каква резултатност ще се развихри

ivelina3
11.08.2009 20:30

хаха не оговаряли ма4ове.. само 6е ви кажа нешто.. работил сам на едно место с масажиста на миниор раднево.. кмета им бог да го просто които по4ина им беше 6еф4ето там.. и кво да ви кажа отива при мом4етата и им казва .. пи4ове неска трябва да паднете.. ште земете вси4ки до един двоини заплати и премии от по 100 кинта за да паднете.. отивт и падат.. по едно време пи4овете не им се падало 6тото искали да идат в добри отбори от А група а така като падат нямало никви менижари..и зели да играят... а които не искал да пада не го пускали *wink* еи тва е бате.. ся незнам как е след като кмета го няма но миналите години бе6е така .. надали са само те ..