Клоп: Трудно е да се обясни какво се случи, това бе странен мач

10:04
Клоп: Трудно е да се обясни какво се случи, това бе странен мач
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе на седмото небе след драматичния обрат, който неговите възпитаници сътвориха срещу бившия му отбор Борусия Дортмунд. Червените победиха с 4:3 на "Анфийлд" и с общ резултат 5:4 се класираха на полуфиналите в Лига Европа.

"Трудно е да се обясни какво се случи. Това беше една прекрасна вечер на "Анфийлд" и честно казано, мачът беше странен. От самото начало този мач показа класата на Дортмунд. Те се възползваха от почти всеки шанс, който имаха. Отбор, който контраатакува по толкова качествен начин е убиец. Това, че останахме в мача бе страхотно. Пускането в игра на Джо Алън и Даниел Стъридж беше послание - че искаме да покажем характер и не се притесняваме от мисълта, че може да загубим. В крайна сметка постигнахме малко повече от това. Футболът може да бъде едно прекрасно изживяване и е трудно да се повярва, че всичко се случи точно по този начин", сподели Клоп.

"Трудно е да бъдеш смел, губейки с 0:2 на полувремето. Но си казахме, че ще минем по трудния път", каза още Юрген Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kireto1232
15.04.2016 18:04

Това няма да се забрави никога ,което направиха вчера тези 2 отбора *smile* .

ReDeViL666
15.04.2016 10:26

Евала. Страшен мач беше и в скоро време няма да има друг подобен на този. Въпреки, че съм фен на Юнайтед наистина се изкефих на обрата който направиха.