Стефан Генов заменя Адмирала от лятото

11:17
Стефан Генов заменя Адмирала от лятото
Познато лице мо­же да смени Никола Спасов начело на Черно море, научи „Меридиан Мач". Става дума за Сте­фан Генов - Чечо, който води „моря­ците" от 2010 до 2012 г. В този пери­од варненци играеха доста стабилно, ка­то записаха победи над ЦСКА (1:0), Левски (3:1) и Лудогорец (2:0). След ка­то си тръгна от „Ти­ча", Генов води пос­ледователно Локо (Пд) и Локо (Сф), а след това бе помощ­ник на Георги Дер­менджиев при исто­рическото влизане на Лудогорец в гру­повата фаза на Шампионската лига.

Чечо е разговарял с хора от Черно море още преди Никола Спа­сов да се върне в отбора, а след слабе резултати напосле­дък, интересът към 59-годишният Генов от страна на ръко­водителите на вар­ненци се е възобно­вил. Не е тайна, че „моряците" са в трагична форма и нямат победа от но­ември 201 5 г.

Адмирала, доне­съл първата Купа на България на Черно море, ще остане на „Тича" до края на сезона, когато изти­ча неговият дого­вор. Той със сигур­ност ще бъде заме­нен през юни, като Чечо е един от фа­воритите за поста му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация