Кербер: Целта ми е да стана номер 1

11:03
Кербер: Целта ми е да стана номер 1
Шампионката от Откритото първенство на Австралия по тенис Анжелик Кербер коментира целите си през настоящия сезон. Освен участието си на Олимпийските игри в Рио през лятото, германката, която в момента е под номер 3 в световната ранглиста, сподели, че се цели към лидерската позиция в женския тур.
 
„Това може да е моята година за успешно представяне на Олимпиадата. Това обаче не означава, че останалите три турнира от Големия шлем не са също толкова важни. Да бъда номер 1? Вече се чувствам достатъчно значима и честно казано не гледам на коя позиция се намирам всяка седмица. По-скоро това е като да спечелиш титла от Шлема – ще стане, когато му дойде времето. Най-важното нещо е да продължавам да се представям силно на корта, което ще доведе и до подобрение на ранкинга ми. Разбира се няма как да отрека – моята цел е да бъда номер 1”, заяви Кербер.
 
В момента германката участва на турнира на клей в Щутгарт, където по-късно днес ще срещне Карла Суарес Наваро от Испания в среща от четвъртфиналите. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация