Кокала заби юмрук и подгони с бухалка треньор от школата на Левски

13:14
Кокала заби юмрук и подгони с бухалка треньор от школата на Левски
Невероятен скандал се разразил на стадион "Георги Аспарухов" вчера с главно действащо лице Емил Велев - Кокала. Наставникът класирал на финал Монтана часове по-рано, налетя, удари и подгони с бухалка треньор от школата на "сините". Става въпрос за 35-годишния Владислав Вутов, който от няколко месеца води набор 2004 година на "Герена", а преди това бе начело на 15-годишните на "Раковски".

Вутов, който е юноша на столичани, получил юмрук в главата, удар в гърба, а след това се разминал и с удар от бухалка. Всичко това се случва на касите на "Герена" в петък следобед. Кокала бил бесен на колегата си, който предната вечер бе гост в студиото на телевизията, излъчвала полуфиналната среща за Купата на България между Литекс и Монтана (1:0). Младият специалист се изказа доста остро по адрес на монтанци, които се класираха за първи път в историята си на финал, но за него това било незаслужено и т.н.

Велев явно гледал излъчването на запис, след което засекъл Вутов на "Герена". Имащият 229 мача и 29 попадения с екипа на Левски специалист, който е един от малкото стигали до титлата с Левски и като играч, и като треньор, бил там да си вземе ВИП пропуска за ложата на ветераните. Кокала е един от близо 90 бивши футболисти на клуба, които получиха такава безплатна ВИП карта за заслуги.

Известният с бурния с нрав Велев бил направо бесен на Вутов, твърдят очевидци, като само бързата намеса на други треньори от школата са предотвратили по-сериозен инцидент.
На този екшън стават свидетели не малко деца от школата, а също така Константин Баждеков и един от младите играчи в първия тим Атанас Кабов.

Изпълнителният директор излизал от офисите на клуба, когато видял пред себе си Кокала с бухалка, а младокът гледал от терасата на общежитието. Още по-интересното е, че всичко това го има на видеозапис на камерите на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Messiah
23.04.2016 22:46

Батка, има далеч по-важни неща, които една личност може да прави пред публика, а другото се нарича ДИВА СЕЛЯНИЯ, ако ще и да е гуруто на левскарите...Помисли върху това, докато се драпеш, ако изобщо има с какво да мислиш...

Messiah
23.04.2016 19:11

Снимката показва на 100% какво е интелектуалното ниво на тоя...човек!

ZZ_10
23.04.2016 16:18

И по-нормална снимка можехте да намерите *joking*