\"Еврофутбол\" осигури нов живот на участник в своите тиражи

11:27
\"Еврофутбол\" осигури нов живот на участник в своите тиражи
Българският лицензиран букмейкър "Еврофутбол" осигури "нов" живот на един от участниците в своите тиражи.

Става дума за 24-годишният Владимир Хаджийски от Смолян, който спечели феноменалните 121 324,20 лева от програма "Футбол" на тираж №43. Той грабна шестцифрената сума срещу залог от 6,40 лева на талона за 13-е срещи в синьо от Суперджакпот2.

Почти три месеца, след като майсторски предвиди крайния изход на двубоите, младежът вече е горд собственик на букмейкърски пункт на "Еврофутбол". Животът му търпи "пълна промяна" след получаването на над 120 000 лева – успява да си стъпи на краката и да си върне всички заеми, които е взел, за да подкрепи предишния си бизнес.

Парите, спечелени от родния оператор му дават шанса и да осъществи една стара своя мечта – да има свой собствен пункт. Младият мъж вярва, че животът му се променил към по-добро и знае, че е инвестирал в успешен бизнес с коректен партньор. Владимир Хаджийски сам споделя, че е редовен и "стар" участник в тиражите на българската букмейкърска къща. Преди по-малко от година е печелил отново - близо 10 000 лева.

Това му дава основание да продължи да изпробва своите умения на опитен играч. Към днешна дата, младежът е спокоен за финансовото си състояние, въпреки световната криза. Неговите взаимоотношения с "Еврофутбол" му дават надежда за успешно бъдеще и нови хоризонти пред него и семейство му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dagoberty
14.08.2009 17:38

*joking* Ето това е, евала на момчето,имал е и късмет.Аз също съм хващал 13 срещи само,че в неделя,дадоха ми около2300лв,а джакпота беше около 50 000лв......