Зидан даде почивка на лидер, Реал Мадрид без трима основни играчи на "Аноета"

19:15
Зидан даде почивка на лидер, Реал Мадрид без трима основни играчи на "Аноета"
Халфът Тони Кроос няма да играе за Реал Мадрид срещу Реал Сосиедад в събота в двубоя от 36-ия кръг на испанското първенство.

Германският национал ще получи почивка от старши треньора на мадридчани Зинедин Зидан, за да бъде в добра физическа форма за двубоя-реванш от Шампионската лига срещу Манчестър Сити през следващата седмица. Столичани пътуват с група от 19 футболисти за двубоя в Сан Себастиян, който ще се проведе в събота следобед.

Десеткратният европейски клубен шампион няма да разчита и на Карим Бензема, и Кристиано Роналдо за срещата със Сосиедад. Двамата са контузени и пропускат срещата на стадион "Аноета".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
29.04.2016 19:43

Реал Сосиедад не са в особено добра форма но играят винаги силно срещу топ отборите така че мисля че мачът ще бъде всичко друго но не и лесен за Реал *cigarette*


30.04.2016 14:10

Абе не е баш така. На две, три години и нас ни изненадват, ама барсата направо си им е абонат. Преди десетина години и ние така патехме в Ла Коруня.

sdw
29.04.2016 23:01

Сосиедад не играят силно срещу силни отбори,а играят силно срещу вас.От 2007 нямат загуба на стадиона си от Барса и затова тоя сезон взеха 4 точки от вас.Както и нас Атлетико си ни отупват последните няколко години.Иначе Сосиедад са ни пълни абонати на нас *smile*