Божков стартира спасението на ЦСКА в съда

08:16
Божков стартира спасението на ЦСКА в съда
Васил Божков стартира спасението на ЦСКА. Радостната вест за червена България стана факт, след като бизнесменът декларира намерението си за оздравяване на армейския клуб с писмо до Софийския градски съд и до синдика Дора Милева, пише "Меридиан мач".

В документа се посочва изричното становище на Божков ЦСКА да не бъде фалиран или сливан, каквото намерение прозираше от поведението на Гриша Ганчев, който постави бореца Николай Паслар за изпълнителен директор на най-титулувания български клуб. Освен това ортакът на Цветан Василев смени директорите на червените и назначи на тяхното място таксиметрови шофьори. Божков настоява да бъде допуснато до регистрация създаденото от него дружество " ЦСКА - София", в чието управително тяло влиза той, синът му Антон Божков, дясната му ръка и ръководител на "Ефбет" Цветомир Найденов и Димитър Ганев. С новото дружество Божков иска да върне мястото на ЦСКА в елита на българския футбол.

Както "Меридиан мач" вече съобщи, от БФС са готови да изчакат шефовете на армейците за Висшата лига. Иначе бе декларирано и изричното желание на Божков и партньорите му за изграждане на детско-юношеската школа на клуба и се посочва намерение за участие на червените в евротурнирите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

javorrrrr
05.05.2016 19:30

Колко кредитори ше се лепнат сега като мухи на лайно. Цирка продължава *cigarette*

Betinfinity
06.05.2016 00:00

... кредитори, а? В Подуене колко са??

night_wolf1984
05.05.2016 15:09

Toj докато се сети да спасява ЦСКА,,,той отбора ще фалира !!!