Гуардиола скочи на лекарския щаб след отпадането от Атлетико

09:30
Гуардиола скочи на лекарския щаб след отпадането от Атлетико
Сериозни разправии са избухнали между Пеп Гуардиола и лекарския щаб на Байерн Мюнхен след поражението от Атлетико Мадрид, съобщава Bild.

След реванша, в който баварците отпаднаха от турнира, Гуардиола е влязал в съблекалнята и е казал - "Атлетико бързо вдигнаха Годин на крака, защо това не се случва тук?".

Един от лекарите обаче не си е замълчал и е отвърнал на наставника: "Нямаш право да говориш това. Всички са на разположение без Робен и Бадщубер".

След това обстановката се е обтегнала и само намесата на Рибера е предотвратила грозни сцени. Байерн победи Атлетико с 2:1 в Мюнхен, но въпреки това не успя да се класира на финал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kapitana123
06.05.2016 14:54

Не са му виновни лекарите - съдиите заклаха Байерн

wengerout
06.05.2016 14:33

Този не го защитавам и никога няма да го направя вероятно, но само ще го съпоставя с бай венго, който за пореден път доказва уникални умения.
Почти всеки мениджър държи някаква отговорност на лекарския персонал, някой публично и селско, други не, само Венго се чеше по темето и се чуди защо аджеба Арсенал имали контузии и не прави нищо по въпроса да промени статуквото.
Ами вземи смени щаба, смени тренировките, нещо направи по въпроса, не накрая като загубиш отново всички шансове за титла, да ми ревеш, че контузиите те провалили и, че феновете не те подкрепят.

El_Fenomeno_9
06.05.2016 13:26

Аз не съм много запознат , но до колкото знам точно Гуардиола изгони бая лекари от Мюнхен и би трябвало В МОМЕНТА лекарите да са негови хора ... Иначе не мога да кажа , че Байерн е имал чак такива проблеми с лекарите преди "ерата гуардиола" щом може би най - чупливия играч (след Диаби разбира се ХАХА) Робен дълги години не отсъстваше заради контузии