Илиев: Поздравления за момчетата, добра победа

22:39
Илиев: Поздравления за момчетата, добра победа
Наставникът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев поздрави играчите си за победата над Лудогорец. Треньорът на обяви, че искал второто полувреме "смърфовете" да търсят трети или повече голове, но физически не са издържали.

"Поздравленията за отбора и за хората, които ни подкрепиха. Добра победа. Ние знаехме, че Лудогорец е отбор, който ако го оставиш да изнася топката, има добри играчи. Хванаха ни на две три контри. Искахме и второто полувреме да играем като през първото, но не се получи. Те имаха преимущества при изритани топки. Момчетата повярваха, че могат да играят на висока преса. Нашите централни защитници играят с глава добре. Поздравления за нашите играчи, че успяха да победят Лудогорец за първи път тази година. Исках да държим повече топката да бягат те вместо нас. Държахме топката повече време, но нямаше идеята да тръгнем да търсим гола. Но това е начинът като си с човек повече да държиш топката. Поздравявам момчетата и чакаме другия мач“, започна Илиев.

"Притеснения нямах за Стефан, че ще играе десен защитник. Той е поливалентен футболист. Сложихме го там да играе, защото нямахме друг краен защитник. Стефан искаше днес всяка атака да я завършва. Той трябваше малко да се поспре, защото играем срещу бързи футболисти. Велковски? Когато някой греши, всеки втори пас, не е добре. Като играеш срещу десет човека и държиш топката така се придобива самочувствие,

Котев се контузи и бе заменен на почивката. "Доста кръв е загубил, надяваме се, че може да се оправи за Левски. Пламен Крумов едва ли ще е готов. Има и други момчета. Ние играем за честта си, но ще дадем шанс на играчи, които са в отбора".

"Бъдещето на Ел Харуби няма общо с това, че пуснахме Витанов. Витанов се справи. Имаме трима вратари. Първо ме радва, че вкарваме голове и създаваме положения, но не ме радва, че пропускаме. Това всеки треньор може да го каже. Аз съм максималист, но мисля, че нашият отбор с играчите, които разполага може да играе и по-добре", коментира Илиев.

Ще домакинстваме срещу Черно море в Стара Загора на стадиона на Верея“, обясни за финал Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация