След месец ще се радваме на футболно европейско лято

13:49
След месец ще се радваме на футболно европейско лято

Точно месец ни дели от старта на най-чаканото футболно събитие за 2016 г. – Европейското първенство по футбол във Франция. 12 от участниците на Еврофутбол ще се присъединят към феновете на Цар Футбол и ще викат с пълно гърло за любимият си отбор на "Стад дьо Франс" по време на срещата от груповата фаза на турнира между Германия и Полша на 16-ти юни.




Както стана ясно от предварителното допитване до победителите (12-те получиха големите награди от кампанията "Сподели емоцията с Еврофутбол!", която приключи на 22.04.2016 г.), всички те са почитатели на Бундестима и смятат, че момчетата на Йоахим Льов ще надделеят по категоричен начин над съперника си. Мнението им за това кой ще е следващият европейски шампион по футбол обаче се оказа разнопосочно – един от фаворитите отново е Германия, с равен брой "гласове" с Франция, а Испания и Италия останаха "на опашката" сред посочените за победител отбори.

Все пак, кои са шестимата, които ще пътуват за Париж с по един свой близък на тридневната екскурзия, с осигурени от букмейкърската къща билети за двубоя:

- Павел Вълчинов, който бе определен с жребий на 18.03.2016 г. и бе първият късметлия, с баща си - Симеон Вълчинов;
- Светозар Кръстев, чиято щастлива дата бе 25.03.2016 г., ще пътува с брат си Стойко Кръстев;
- Женя Мидиева попадна сред печелившите на 01.04.2016 г. и ще се разходи до Франция с мъжа на сърцето си Мирослав Бешев;
- Христо Панайотов бе сред избраните на 08.04.2016 г. – той заминава заедно със своя приятел Симеон Михов;
- Иван Цветанов, определен с жребий на 15.04.2016 г., отива в града на любовта и футбола заедно със своята приятелка Красимира Ангелова;
- Добромира Стоянова, победител от 22-ри април, ще пътува заедно със своя любим Орлин Расимов.

Очаквайте още приятни изненади от Еврофутбол, съпроводени с много футболни емоции, страхотни печалби и награди - вие сте победителите!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация